Jump to content

Danielen

Medlemmer
 • Content Count

  185
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Danielen

 • Birthday 09/09/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. #1 - Har du kopiert fra sim? Hvilken mobil hadde du isåfall før? Kan ikke si meg 100% sikker, men det som slår meg er at sensation leser den forrige mobilens lagringsopplegg feil. Er det noen spesielle numre som vises feil? Hvis jeg har rett om det som står over, tipper jeg at alt, altså navn OG nr, har blitt lagret som navn ELLER nr...(?) Tror du må endre dette selv dessverre, evt endre oppsettet på din gamle mobil og se om det blir "ordentlig" på sensation etter det. Jeg for min del har ikke hatt noe problem med dette da... ----- 2# - Har faktisk stilt et ganske likt spørsmål selv litt tidligere i tråden, se spørsmål#4. Hvis man legger mappene rett inn på minnekortet så gikk det å få mappene i galleriet.
 2. Hei! Kjøpte meg sensation på fredag og har frem til nå 2 spm. 1: Navn i kontaktlista og på mld. Noen kontakter har nr bak navnet og andre har det ikke. Noen som vet hvorfor og hvordan man kan evt bare få navnet? 2: Overføre bilder. Vil overføre mapper med bilder sånn at bildene forblir i mapper på telefonen, men det virker som om de bare legger seg løst sammen med alle andre bilder. Noen lure måter å fikse det på? Takk på forhånd
 3. Hei. Har da lenge vurdert å kjøpe meg et videokamera. Blir vel til å bruke på kampsport trening og kamper, fest, ferie og annet tull. Har en lei vane å lese for mye på tester og ende opp med å ønske noe høyt over mitt bruksnivå. Men har nå funnet 3 stk da. Er kanskje noen som vet om andre som er bedre videokameraer i den prisklassen eller som har andre ideer om billigere og bra videokamera som kan passe mitt bruk. Disse er de jeg har vurdert: Canon HF S20 Som er vel ganske dyrt for å være til mitt bruk. 8500kr. Men så veldig bra ut. Canon HF M31 Som er nytt fra Canon, og ligger på 6000. Sony HDR-CX350VE Til 7000kr. Alt av tips og råd er hjertelig velkommen.
 4. Hvilke andre pc'er med samme speccs og design får man til en mye billigere penge da?
 5. Er ute etter ny laptop nå å. Og synes denne ser veldig bra ut. Eneste er at jeg skulle gjerne hatt større CPU enn 2,1. Da den jeg har nå som er halvannet år har det samme. Men dette er vel en bedre CPU og holder vel 2 år til? Har også sett på Multicom Xishan W760, det med i7 cpu, og et Radeon HD 4570 kort, men finner ikke no info, review, test eller diskusjon om den så er litt usikker. Og da etter å laget mine egne speccs så havner den over 10k, mens Acer sin ligger på 7600. Noen som kan komme med pros/cons? Har nå en HP dv6840 med T8100 CPU og 8400m GPU så blir jo en oppgradering uansett.
 6. Har hatt min nå til service etter at høytallerkontakten i telefonen løsnet eller no sånt. Da de sikkert har loddet den fast igjen har de også gjort at batteriet tappes. 15-20 timer varer batteriet nå. Så godt som av å bare ligge påslått. Jeg skjønner jo at det er dems sin feil og ikke telefon. Men tror det blir ny iphone eller se w995 på meg istedet. Blir nok solgt så fort den kommer tilbake fra service igjen...
 7. Sier han med et dårlig innlegg med masse grammatikk feil...
 8. Har ei venninne som er fortvilet over at hu ikke kommer inn i windows. Den starter opp og går igjennom no oppstarts greier da det kommer opp melding om at systemvolumet er ødelagt og det er disk feil. Går dette ann å fikse uten at ting på disken forsvinner? Evnt ting jeg kan prøve? Det er forresten en laptop.
 9. Jeg installerte bare den pc suite. etter å fått installert og oppdatert den så kommer det etterhvert et ikon nede i høyre hjørne hvor det står at det er en oppdatering ledig. Så er det bare å følge det som står. Oppdateringen er 220mb eller no og tar litt tid og krever at du har omtrent fullt batteri. Mobilen min er raskere og mer flytende på menyer og ting du blar i.
 10. Etter oppdateringen er både nettleseren mye raskere og mobilen virker mye mer flytende på menyene og når man blar i kontakter, bilder, musikk osv.
 11. Synes også at Arena er en super mobil. Litt små feil er det som sikkert kan fikses med noen SW updates. Synes og at Iphones rykte har oversteget selve telefonen. Begge mobiler har sine fordeler og ulemper. Må også si at den ripesikre skjermen til Arena er super. Ser hvor fort det blir riper i Iphonen til enkelte på jobb. Jeg har fått en mandagsutgave som må på service etter 3 uker. Men håper da å få en oppdatert fullt virkende mobil tilbake. Da jeg egentlig ikke ser en like lekker telefon på markedet nå.
 12. Noen som har fått til å oppgradere softwaren? Har lasta ned LGMobile Support Tool. Trykka på start upgrading, lasta ned den usb driver. Og installert den. Og da kommer det opp en sånn Flash Loader Utility Driver Installer. Trykker jeg Install på denne kommer det bare opp: Systemet finner ikke angitt bane. Er jo et helvete bare å lese om at man skal ha mobilen i da og da.. noen ganger uten batteri og andre ganger med osv
 13. Noen som vet om det går ann å få installert no flash avspiller eller no på mobilen?
 14. Min er enda tregere... Hvis jeg er inne på en åpen melding. Og glemmer mobilen slik at den slår på tastelås, kan det ta opptil halvannet minutt før den kommer seg inn igjen. Greit jeg ikke er vant til touch telefoner, men er for ofte treg og har for mange irritasjon momenter til at jeg kommer til å beholde den.
 15. Noen som vet om noen apps eller spill som kan lastes ned? Eller må vi vente til de lager app store 2. kvartal i år... Som jeg leste et eller annet sted. Bruker dere vanlige browseren, et eller annet av opera eller safari?
×
×
 • Create New...