Gå til innhold

realistisk off-road simulator?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Lurte på om det var noen som visste om et rimelig realistisk offroad-spill? Av typen UAZ 4x4 / COA III, men mer realistisk enn UAZ og bedre grafikk en Cabela's. Er ikke interestert i 'racing'.. helst Trial eller noe sånt. Gjerne lastebiler/større kjøretøy! Har Logitech G25 som jeg helst ville brukt.

 

Mente jeg leste om noe sånt som kom ut i Q1 '08? Kunne ikke finne det igjen :(

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Prøvde 1nsane igjen nå, må si jeg synes UAZ 4x4 virker mange ganger mer realistisk, spesielt på rock climbing og annen "low speed" morro.

 

http://www.youtube.com/watch?v=iHW-ralN_Ig

 

http://4x4game.ru/?action=uaz (uhm, greit å ha russisken i orden her..)

 

La merke til at det er et Hummer spill fra dem, må sjekke ut det.

 

Edit:

 

http://www.youtube.com/watch?v=WstER-T_3tM trailer/preview/ingame fra Full Drive/Complete Drive 2: Hummer. Altså oppfølgeren til UAZ.

 

Edit 2:

 

Ser også ut som de har kommet med en addon, Ural Etellerannet, der du får 3 nye biler, mulighet for å regulere dekktrykk og endelig en fungerende winch!

 

hehe, har jeg funnet spillet jeg leita etter? ^^

Endret av DODweb.org
Lenke til kommentar

Ja, har lekt litt med RoR de siste dagene og det er morsomt. Man merker at det er tidlig i beta, men joda absolut et stort potensiale. Har ett problem som gjør at det fort blir litt kjedelig; får ikke resten av trucks/objects inn i spillet! Bruker Vista Ultimate 64, og sliter med en sta "read-only" boks -- hver gang jeg prøver å sette folderen med .terrn fila i til å ikke være Read-Only, er den akkurat like skrivebeskytta neste gang jeg sjekker. Fikk et tips om å skru av / på UAC, skal prøve det etterpå. Satt et par timer med Уральский призыв (ural etellerannet), oppgraderinga til Total Drive / UAZ 4x4, og nå med winch, litt flere biler og dekktrykk + mye mer krevende trial baner er det en interesant utfordring - bare å komme til mål....har fremdeles ingen sjangs å komme opp på noen gode plasseringer ^^

 

Nå skal det spises frokost!

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

1nsane er faktisk ganske realistisk! Ikke grafikk men gameplay. Kjører du offroad på ekte Error Lars? Det gjør jeg, og syns bilene på 1nsane oppfører seg ganske ekte! :)

 

Det kommer forresten en ny Formula Offroad (hillclimbing) bil til 1nsane nå! Jeg er Beta-tester, den får NOS, og er jævlig artig å kjøre! :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...