Gå til innhold

Er dette et gullnummer?


Amerika

Anbefalte innlegg

Har en venn med nummeret 98198298 ( 98 1 98 2 98 :whistle: ). Hvor mye får man for dette nr. hvis man legger det ut på salg f. eks. på finn, eller qxl :hmm: ? Jeg må jo si at det er ganske lett å huske.

 

Et annet nummer: 405 405 33...er dette ett?

 

Takker for alle svar :thumbup:

Endret av Scanjet
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ikke særlig meget. Er det egentlig at regne som et guldnummer? Det ruller ikke så fantastisk på tungen når man siger det..

Men for al del prøv at lægge det på qxl.no, evt. uden mindstepris. Det plejer at hjælpe lidt.

Bare husk ikke at skrive 98198298 på auktionen, du må være lidt kreativ som fx. 98 1 98 2 98

-Ellers ser det altså ikke specielt nok ud i mine øjne.

Held og lykke!

Lenke til kommentar

Emnetittelen i denne tråden er lite beskrivende for trådens innhold og det er derfor ingen god emnetittel. Jo bedre og mer beskrivende emnetittelen er, jo lettere er det for andre å skjønne trådens innhold og det vil være lettere å treffe den riktige forumbrukeren med det rette svaret. Ber deg derfor om å endre emnetittel slik at du unngår at en moderator stenger tråden. Vennligst forsøk å tenk på dette neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

Tråden bryter også med tre-ords-regelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Ikke kommenter dette innlegget, men ta gjerne og p_report.gif dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

Lenke til kommentar

Ifølge Telenor teller også nummer som 51 55 44 00 som gullnummer, i alle fall hvis man leser eksempelet på hjemmesiden deres.

 

 

http://telenormobil.no/tjenester/gullnummer/

 

Ønskenummeret kan ikke bestå av mange nuller eller på annen måte oppfattes som svært lett å huske, som for eksempel 91919191. Slike nummer kalles for Gullnummer.
Endret av MrLee
Lenke til kommentar

De der kan ikke kalles gullnummer, HES. Det eneste "spesielle" med nummerene dine er at noen tall gjentas flere ganger. De er verken lette å huske eller uttale (syns nå jeg da).

 

"Et Gullnummeret er et nummer med flere like sifre eller siffergrupper", som Telenor sier, og "Hvis nummeret inneholder 4 like tall eller slutter med 000 er det et gullnummer" som det står på Chess sine nettsider. Jeg er rimelig sikker på at det menes 4 like tall etter hverandre, og ikke nummer som "91949690".

Lenke til kommentar

Det er sikkert mange som drømmer om å tjene litt på mobilnummeret sitt.

 

Fikk nylig mobilnummeret 988X0000 av min fetter som hadde hatt det liggende ubrukt som kontantkort i noen måneder. Ikke lett å få tak i nummer med tre nuller eller uten å betale flere tusen kroner. Personlig syntes jeg markedet for mobilnummer stort sett er overpriset, tror ikke mange av numrene som legges ut blir solgt til de optimistiske prisantydningene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...