Gå til innhold

hjelp til valg av styresentral?


Anbefalte innlegg

Brannventilasjonsstyresentral 1-1-1 Basic 24 V DC - 1,1A skal styre motorer av type JM-DC 24Vsom skal åpne og lukke røykventilasjonsluker i en fabrikk.

Saken er at det er mange ventilasjonsluker som skal åpnes og lukkes og dermed blir det mange styresentraler som skal til for å styre motroene.

Jo mer kabel som brukes desto færre motorer kan en styresentral styre.

Det som trenges er en annen type styresentral som kansje har en driftspenning på 230 V istedet for 24 slik at man får styrt flere motorer og dermed bruker færre styresentraler, noe som blir en billigere løsning?

Noen som har peiling på hvor man kan finne info/data om annen type styresentral gjerne med driftsspenning på 230 V?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvil tro det er krav om batteribackup på slike ting ja. Strøm har en tendens til å forsvinne ved brann, og da er det ergelig å ikke kunne åpne for brannventilasjon.

 

Er dette noe som er montert, eller noe som skal monteres? Skal lukene kunne åpnes og lukkes til vanligt, eller er det kun til bruk "når det brenner på dass?"

 

Vist motorene drives av 24V er det ikke mye vits å koble på 230V, blir bare mye røyk og lite bevegelse av slitt. Enten må du få tak i styresentraler som kan levere mere strøm, og dermed kan drive flere motorer. Ellers så må du bytte motorene på lukene til en type som ikke trenger så mye strøm.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...