Gå til innhold

Den Store Crysis tråden! :D


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Å klage på performance og grafikk er grunnen til at dem har NDA. Folk fatter ikke at det er en beta. Grafikk ikke bra ? Vel det er DX9, store forandringen i visuelle effekter ser du ikke før du kjører det i DX10 Mode. Performance dårlig ? Åpne konsollen din og se all infoen som kjører. Velkommen til Debug Mode.

9657387[/snapback]

Virker som du tror DX10 er som natt og dag i forrandringer. Noe det ikke er. Crysis i DX9 ser fantastisk ut og ligger på nivå med DX10. Forskjellen ligger i lys og partikkeleffekter. Slik som lysstråler, flammer påvirkes av luft og noen mindre gjenkjennelige effekter som få vil legge merke til.

 

Hovedforskjellen mellom DX9 og 10 ligger i optimaliseringer. Tidligere DX-versjoner har blitt lagt over hverandre når de legger til nye funksjoner og effekter. Over tid har dette ført til at DX hadde fått en rekke flaskehalser. DX10 er skrevet om igjen fra bunnen av for å fjerne disse flaskehalsene. Derfor kan man kjøre flere effekter på skjermen enn tidligere uten store ytelsestap, slik som DX9 hadde.

 

Sefølgelig kommer også DX10 med nye effekter som ikke er mulig med DX9, men disse vil du ikke se mye av i Crysis.

 

Crytek har sagt at DX9 og DX10 vil begge se fantastiske ut, ingen grunn til bekymring.

 

Og ja, grunnen til at betaen yter generelt dårlig er at Crytek har slengt inn en debugger som "skriver ut" feil som skjer i spillet. Dette fører til at ytelsen faller en del. En annen ting er at betaen ikke er optimatlisert for alle maskinvareoppsett ennå, dette kommer.

 

En slik debugger var det også i betaen til Far Cry. Her var også ytelsen generelt lav. I fullversjonen var det langt bedre. En beta er et uferdig produkt og vil ha mange svakheter som utviklerene må få luket ut. Det er din oppgave å finnes disse. Så istedet for å klage i et sett, rapporter feilen og oppfør deg som en betatester.

Endret av TCi
Lenke til kommentar
Så de tar ikke i bruk DX10 sine HR teksturer? (DX10 har støtte for 4 ganger høyere teksturer)

9659091[/snapback]

Det er jeg ikke sikker på, ikke umulig. Som jeg skrev; ting som du som regel ikke legger særlig merke til. Både DX9 og 10 vil se pent ut, men DX10 vil ligge et hakk over når det gjelder lysstråler og partikkeleffekter. Ellers vil bare den som vet om det se forskjellen.

 

edit: Nå vil jeg ikke bevege meg for langt ut på isen her. Jeg har ikke store kunnskaper om hva DX10 kan og ikke, bare noen få ting. Det er mange andre på forumet som kan dette langt bedre enn meg. Kanskje stikker disse innom tråden og kan forklare.

Endret av TCi
Lenke til kommentar
DX10 vil også gi mer dybde i bakken osv.

 

Se her f.eks. (musa over bilde for å se forskjell)

9659263[/snapback]

Har mine tvil om at dette er noe DX9 ikke kan gjøre. Det Funcom ser ut til å ha gjort er å bare "overdrive" effektene i DX10 modus. Spillet i seg selv er ikke designet med tanke på DX10.

 

Crysis vil ha noe som heter Parallax Occlusion Mapping som gir deg både lys og skygge i flate teksturer. Men dette er ikke noe som bare er for DX10.

 

edit: Betyr da ikke at Crytek lar DX9 ha det tross alt...

Endret av TCi
Lenke til kommentar
Gjest medlem-105082
*snip*

 

Glad noe forstår det! Synes det er helt utrolig over at folk klager over ytelsen og bugs i en beta! Man skulle jo tro de forventet et ferdig produkt.

 

Og som du sier, ikke klag over bugs, rapporter de.

Lenke til kommentar
Jeg skreiv inn feil system-spec på fileplanet når jeg skulle få tak i key.. Noen som vet hvordan jeg får en ny sjanse til å skriv inn? :/

9659350[/snapback]

Rensk cachen på nettleseren din og fjern cookies-ene. Burde gå.

 

Men først kan du kutte ned signaturen din ned til 4 linjer....

Lenke til kommentar
Jeg skreiv inn feil system-spec på fileplanet når jeg skulle få tak i key.. Noen som vet hvordan jeg får en ny sjanse til å skriv inn? :/

9659350[/snapback]

Rensk cachen på nettleseren din og fjern cookies-ene. Burde gå.

 

Men først kan du kutte ned signaturen din ned til 4 linjer....

9659382[/snapback]

Roger. Takk for hjelpen!

 

EDIT: Dritt, bare subscriber-keys igjen ...

Endret av Beges
Lenke til kommentar
here is some pics from the crysis singleplayer beta. :) and some video clip :p

There is also some pics from army of two beta in the rar file ;)

Pictures are taken on The Experience a Norwegian lan party :)

 

download pics here

Here

And here

 

I have uploaded the last pics and vids ;) they are taken with my mobilephone ;p

 

kopierte mitt innlegg ;P fra incrysis.com

Endret av BloodSpiller
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...