Gå til innhold

Metal: A Headbanger's Guide


Anathema

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Æsj, trekkspill er så forbanna overbrukt etter at Finntroll gjorde det populært for 10 år siden. Da blir det liksom automatisk "morsomt" og "ompamusikk" av det. Ekkelt.

 

Sånne kommentarer som du bruker her starter å bli overbrukt det også, gjetter jeg riktig da jeg sier du sikkert ikke har hørt bandet engang?

Lenke til kommentar

Stemmer det. Hører jeg "trekkspill" tenker jeg automatisk at man skal le av det og syns det er festlig. Er bare sånn jeg har blitt med årene. Sånn som de første gangene man hørte på Jaktens Tid av Finntroll..sånn obligatorisk å le av introene osv fordi det er noe så KREISY som trekkspill lizzm. Sånn "haha sving seidelen nå skal vi drekka og le"-musikk.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
Windir er jalla. Bruk tiden din på noe annet.

 

Jaha...

 

Finsterforst of Finntroll har jeg hørt, blir for mye jalla etter mind smak. Hører på Svartediket, blir også litt humoristisk.

 

Har hørt Falkenbach, Agalloch, Eluveitie. Fine band. Leter etter noe litt tyngre.

 

Skal prøve Black Messiah, takk for anbefalinger.

Lenke til kommentar

Vet faktisk ikke, tror ikke det er noen som "tør" å ligne på Maiden, da vil de bare for alltid bli sammenlignet med et mye større band enn dem selv. Prøv google på "bands that sound like Iron Maiden" ellernoe? Sikkert kult å bli sammenlignet helt i begynnelsen, men så går det en stund, og det blir kjipt.

 

Eks. jeg hadde et dritkult gitarriff i hodet i flere dager en gang, og ba gitaristen i bandet vårt spille det som jeg husket det i hodet. Tenkte at DETTE må jo bli en dritfet låt. Så lo han og sa det var et kjent Darkthrone-riff. :p Og jeg bare "å faaen ja det var det"

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...