Gå til innhold

Quake Wars, bare en enorm skuffelse?


Anbefalte innlegg

Etter å ha ventet lenge (flere år), så har Quake Wars omsider kommet ut.

 

Og etter noen runder kan jeg trygt si at jeg er lite imponert.

 

 

For å være ærlig synes jeg at Quake Wars nesten bare virker som en mod til battlefield 2.

 

 

Er virkelig glansdagene til id software med John Carmack i spissen over? :cry:

 

 

 

Mulig jeg har hatt litt for høye forhåpninger eller så begynner jeg bare å bli for gammel. Har større tro på førstnevnte.

 

 

Noen som føler det samme?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg syns quake wars var overdådig mye bedre enn f.eks. BF2, hvor man bare løper rundt og tar flagg 24/7. Jeg ser egentlig ikke noen gode argumenter for hvorfor det er dårlig. Det har mye mer forskjellig gameplay enn bf2, bedre grafikk, mer ting å gjøre istedet for å bare ta flagg, etter min mening mer action og mye mer

Lenke til kommentar
Gjest member-97590

Blei ikkje skuffa eg! Liker gameplayet.

Du trenger virkelig å samarbeide, ikkje bare hore rundt med sniper.

Er selfølgelig ikkje alle som samarbeider i public.

Lenke til kommentar

Skjønner heller ikke hvorfor noen er skuffet over ETQW? Kan dere utdype svarene?

 

-Grafikken er meget bra...langt bedre enn BF2 i hverfall. Kan ikke komme på noen multiplayer spill som ser bedre ut en ETQW per dags dato? Når det gjelder single-player spill ser vel Oblivion bedre ut IMO...kanskje andre også? De tekniske utfordringene er jo vesentlig forskjellig mellom MP og SP spill. I løpet av vinteren vil det vel komme MP spill som har bedre grafikk men de er ikke ute enda...uansett kan jeg ikke skjønne at noen skulle være skuffet over det grafiske.

 

-Lyden er vel den svakeste delen av spillet...helt grei men ikke noe man måper over. En del av lyd effektene er skikkelig bra mens andre er under pari. Ingen deal-breaker for min del men her er det rom for forbedring.

 

-Fysikk motoren er også bra...igjen vet ikke jeg om noen MP spill som har en mere avansert fysikk motor? Mulig at kjøretøyene ikke oppfører seg realistisk men det er for meg helt uvesentlig.

 

-Gameplay er selvsagt det viktigste og der er her ETQW scorer best. Som nevnt før må man legge ned en liten innsats for å lære seg spillet og brettene. ETQW er et objective basert spill og dermed vil oppgavene variere fra brett til brett. Dette er en styrke men også en svakhet for de som kun har spillt CTF og DM før vil slite før de skjønner hva spillet går ut på.

 

-Ytelsen er bra...ETQW er spillbare selv på litt eldre systemer. Antageligvis det av høstens store utgivelser som fungerer best på maskiner som er noen år gamle.

 

 

Eneste grunn til å være skuffet av ETQW var hvis man forventet en klone av BF2 for det er det definitivt ikke..

Lenke til kommentar

-Fysikk motoren er også bra...igjen vet ikke jeg om noen MP spill som har en mere avansert fysikk motor? Mulig at kjøretøyene ikke oppfører seg realistisk men det er for meg helt uvesentlig.

 

9629087[/snapback]

 

 

fysikken er grei nok. liker ikke at folk ligger halveis igjennom vegger og dritt når de er daue. bare irriterende og ser gammeldags ut etter min mening. ellers så er det jo ikke akkurat mye man kan forandre av terreng og andre gjenstander

Lenke til kommentar
fysikken er grei nok. liker ikke at folk ligger halveis igjennom vegger og dritt når de  er daue.

 

Ja, det ser ikke bra ut...er bare så vant til det fra andre spill at jeg ikke legger merke til det lengre.

 

 

ellers så er det jo ikke akkurat mye  man kan forandre av terreng og andre gjenstander

 

Det er jo normen i MP spill...såvidt jeg vet finnes det ingen MP spill som tillater drastiske forandringer av omgivelsene. Dette grunnet det ekstreme behovet for båndbredde slike ting har. Crysis skulle angivelig tillate slike endringer men såvidt jeg vet viser det seg nå at det bare gjelder enkelte objekter...dvs. ca som i de fleste andre MP spill.

 

ETQW utmerker seg ikke i negativ retning i så måte så jeg kan ikke se at dette er noen grunn til å være spesiellt skuffet over ETQW?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...