Gå til innhold

Problemer med WD MyBook


knockhead

Anbefalte innlegg

Hei.

Jeg kjøpte meg en Western Digital My Book Premium ES Edition 500 GB I forgje uka fra Amentio.no, Men nå har jeg problemer.

For da jeg skulle formatere hd'en fra min Acer Ferrari til Ntfs, stod det at Windows ikke kunne fullføre konverteringen. Prøvde dette flere ganger. men da jeg formaterte det fra en annen pc fungerte det utmerket. Men alikevell vil ikke Hd'en virke skikkelig på min pc. Overføringen er utrolig treg( når den i det heletatt vil overføre). Og etter overføring forsvinner inneimellom Hd'en fra MinDatamaskin.

Men etter Reboot av pc kommer det opp igjen, men vil da ikke åpne seg. Det kommer diverse feilmeldinger. bla. "feilfilbane" "finner ikke G" osv...

 

Så det jeg lurer på er hva er feil? Er det noe i hd'en eller er det min Pc? Trengs det oppdatering av Usb-driveren? Ps. PC-en min fungerte utmerket med en maken disk hos en kammerat i dag, men den var det FAT32 på^^

 

På Forhånd Takk! :innocent:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har oppfattet det slik at disse external diskene skal/bør ha FAT-32 filsystem. Jeg har beholdt denne filtypen på min WD My Book og den fungerer utmerket.

Jeg fikk tips om dette da jeg var i ferd med å formatere min disk til NTFS. Fikk jeg klar melding - behold FAT-32.

 

Jeg er klar over at FAT-32 ikke takler større filer over 4Gig. Om det lar seg gjøre å konvertere tilbake igjen fra NTFS til FAT-32 er jeg noe usikker på, men det burde gå.

 

Håper du finner ut av dette.

Lenke til kommentar

Takk for svar!

Men problemet blir vel da om det er mulig å få FAT-32 tilbake på disken da? For etter den tukklinga jeg har holdt på med de sista dagene, får jeg jeg ikke laget større partisjoner enn 33Gb. og det er ikke spesiellt fristende med 15 partisjoner... Og som jeg har forstått det, går det ikke ann og direkte konvertere Ntfs til FAT-32 ?

Lenke til kommentar

Jeg har to Mybook Premium, hatt disse i ca ett år, begge er formatert med NTFS. Min erfaring med disse diskene er at de er solide og pålitelige. Fungerer flott med USB eller firewire. Men finnes sikkert noen mandagsvarer der ute også, blitt solgt en hel haug slike disker så noen av disse må det vel også bli :whistle: Jeg ville klaget til selger hvis jeg opplevde problemer med mine...

Endret av Triceratops
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...