Gå til innhold

Chuck - Alle sesonger (USA-sendetid) - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Første del av episoden var helt grei, det var en del klisjeer som tidligere nevnt. Den andre halvparten, derimot, var fantastisk. Chuck er så sykt speidergutt noen ganger, kunne ha skutt litt på slutten. Føler det ble for perfekt når Chuck fridde, men ellers likte jeg det.

 

Strahovski leverer en bra episode som vanlig, Casey overasker meg på en særdeles bra måte, Morgan er Morgan -.-, Volkoff kommer jeg til å savne, Jeffster var awesome og Ellie og Awesome var bedre utført enn jeg trodde.

 

Håper på litt gammeldags Chuck nå, selv om denne episoden ga en ærverdig slutt på et greit plot.

 

Alt i alt bra episode, men kunne vært færre klisjeer. Pluss for et fantastisk soundtrack forresten.

Endret av WCH
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Grunnen til at episode 13 virket nærmest som en sesongslutt, og en mulig serieslutt var fordi serien ikke fikk mer enn 13 episoder til å starte med for sesong 4. Å de ville vel spare tid og penger ved å ikke gjøre den om, når de alikevel kan spille videre på ting fra det vi har gjennomgått den siste tiden.

Lenke til kommentar

Særdeles bra episode i dag, skikkelig oldschool Chuck :D. Ikke noe altfor påtrengende drama som ødela storylinen, den bidro til å gjøre episoden bedre. Chuck var kanskje litt teit i begynnelsen, men det fikk de luka ut. Bra action, ingen super-Sarah greier heller. Derimot fikk vi se Casey utføre dagens nest beste skytescene, den beste går til Beckman og rakketlauncheren. Datt av stolen når jeg så den scenen :!:.

 

Herlig å se Montgomery tilbake, han er uten tvil en av mine favorittkarakterer i serien. Liker at han alltid har løsningen på kjærlighetsforhold, og at han tuller med Casey. Stakkar Casey, seduction er virkelig ikke hans greie. Dog, så utvikler de den karakteren mer og mer. Deilig å se at de har begynt å investere i Casey.

 

Det eneste denne episoden savner, av den gamle oppskriften, er BuyMoronene. Ellers var den fantastisk. Håper på flere sånne episoder, selv om det ser ut til at de skal fokusere på Sarah sin familie. Personlig så tror jeg at dette kan bli bra, men vi får se.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hahahahahahah fantastisk episode "...women" :lol:

 

Edit: Btw Sarah var sykt hot i denne episoden. Merket også at hun sklidde veldig mot Australia dialekten. Nesten like "ille" som hun gjorde i de første episodene. Ikke at jeg har noe imot det egentlig, dialekten hennes er veldig fin. Casey var genial "I might have to cut off my arm". Det er som skaperen har hørt på alle de tingene folk klaget på. Veldig spennende slutt som hinter om at vi skal få vite mer om Casey og Sarah nå, very nice.

 

Ellers var det utrolig mange "laugh out loud" deler i denne episoden :love:

Endret av Carlgutt
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...