Gå til innhold

Hva er inntrykkene dine av Halo 3 så langt?


Ingenting

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Etter å ha brukt rimelig mange timer bak kontrollen i dette spillet må jeg si meg enda mere fornøyd!

 

No hadde jeg store forventninger til MP delen som jeg forelsket meg tidlig i når jeg spilte betaen! Det var fantastisk morro i godt selskap av gode venner.

 

MP delen har innfridd på alle punkter for min del. Jeg syns Matchmaking systemet er helt genialt og "party up" funksjonen gjør det bare enda lettere for godt folk en treffer rundt om til å mikse sammen å ha fete kamper.

Eneste "Beat down" er litt for enkelt. Latterlig til tider, men slik er det vel med alt. Alltid noe som plager en når det blir "missbrukt" Som pistol beatinga i Gears of war!

 

Singel Player biten hadde jeg null forventninger til. Grafikken som mange ikke er fornøyd med, er for min del mer enn bra nok. Jeg storkoste meg gjennom hele spillet og da kjenner jeg ikke noe særlig til historien på forhånd.

 

Alt i alt er Halo3 ett "må ha" spill som byr på mange timer med fantastisk online og co-op spilling.

Lenke til kommentar

Etter ett langt opphold fra Xbox og Halo1 var det dags å komme igang igjen.

Fikk Halo 3 og 360 Elite på tirsdag :)

 

Jeg synes Halo 3 er konge. Eneste er att lyden var noget lav noen ganger som jeg har sett andre også klager litt på.

Spesiellt når de snakker.

 

Grafikken er bra nok for meg. Eneste må være kant utgjevninga kunne vært litt bedre, men tenker ikke så mye på det når jeg går inn i Halo transe. :D

 

Ganske artig de har lagt inne slike morsomme kommentarer nå også.

"The Chief is dead. Im just gonna eat my guts." hehe

 

Elsker å kjøre Warthoug(?) og høre gutta skrike og juble over kjøringa mi. :) Eller de spydige kommentarene når jeg skal ta over fører setet eller kræsjer..

Genialt spill!

 

Nå må jeg bare skaffe Halo og Halo2 også ta ett Halo maraton snart :)

Lenke til kommentar

Hehe, kommentarene i spillet er jo helt ekstremt variert på alle punkter. Jeg sverger på at jeg ikke hørte samme kommentar mer enn et par ganger. Det var noen som sa noe nytt hele tiden, så jeg fant meg selv i å sitte å humre ved en rekke anledninger :D

 

Spilte Halo3 coop fra klokka 18:0 i går til ca. klokka 03:30 i natt, og jeg må si meg veldig fornøyd med hele spillet. Grafikk, historie, soundtrack og gameplay!

Lenke til kommentar

Det er utrolig mange geniale kommentarer både fra soldatene og covenant folka. Den absolutt beste jeg har kommet over må være i co-op da kameraten min som spillte The Arbiter døde, og en soldat som stod ved siden av han ganske tørt klarte å si: "Uhm, the elite guy is dead. The Arbitrationist or whatever?" Da holdt jeg på å knekke sammen :!:

 

Andre gullkorn som kan nevnes er da jeg lempet en granat inn mot noen av de små folka (grunts), og jeg hørte den klynkende stemmen rope tilbake: "aah, I'll never walk again!"

Lenke til kommentar

De små pinglene (grunts?) som bare løper rundt å tuller sier ofte litt artige ting. Som f.eks "You killed my brother for the last time" eller noe i den duren. Og "He was...My best friend!" Og "Brother, NOOOOOOO!" :!: Ler meg i hjel...

 

Lest at "THIS IS SPARTA!" også skal poppe ut av marines når de hiver granater. "Spartans, tonight we dine in hell!" skal visst også være med. :D Go Bungie.

Lenke til kommentar
Hehe, kommentarene i spillet er jo helt ekstremt variert på alle punkter. Jeg sverger på at jeg ikke hørte samme kommentar mer enn et par ganger. Det var noen som sa noe nytt hele tiden, så jeg fant meg selv i å sitte å humre ved en rekke anledninger :D

9632403[/snapback]

Jepp, dette er jeg imponert over og. Det må jo være enorme mengder dialog maskinen velger mellom når dine teamkamerater (eller fiender) skal si noe i singleplayer. Og mange av kommentarene er jo enormt treffende i enkelte situasjoner!

Lenke til kommentar

Sier ikkje utviklerene at Halo 3 har rundt 35 000 linjer med dialog på dokumentar discen? Dette er sikkert når alle de forskjellige språkene er lagt sammen da men, likevel. Blei også veldig imponert over de varierte uttalelsene underveis, synd AI`en ikkje alltid omponerte meg like mye. En annen ting er jo at soldatene dine er jævlig pålitelige så lenge du lar de bemanne maskingeværet på worthogen etc. treffsikre er det jo :wee:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...