Gå til innhold

Hjelp til Dead Rising, Muligens Spoiler.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Du skal vel "drepe" henne. Beste måten å gjøre det på er med skytevåpen. Rett foran supermarkedet/butikken hun kommer ut i fra så er det en fontene eller noe med et stillas over seg, still deg innenfor fontenen, hun klarer tydeligvis ikke å komme seg over kanten på den.

 

Ta da og skyt henne derifra med skytevåpen. Har du ikke noen skytevåpen, så ligger det en spikerpistol oppe på stillaset over fontenen en eller annen plass. I værste tilfellet så kan du også ta henne med f.eks katana som du kan finne i butikken rett ved siden av, men det er litt vanskeligere.

Lenke til kommentar

Raging King her, låner pht sin konto.

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Klarer å drepe hun, ikke noe problem, bruker bare noen sniper rifler jeg fikk når jeg drepte noen karer :) Men det skjer det samme enten jeg dreper hun eller ikke, casen expirer, uansett om jeg lar tida gå ut eller dreper hun..
Lenke til kommentar
Raging King her, låner pht sin konto.

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Klarer å drepe hun, ikke noe problem, bruker bare noen sniper rifler jeg fikk når jeg drepte noen karer :) Men  det skjer det samme enten jeg dreper hun eller ikke, casen expirer, uansett om jeg lar tida gå ut eller dreper hun..

9365349[/snapback]

 

hadde du veldig dårlig tid fra før da?

Lenke til kommentar

Det jeg tror kan ha skjedd er at du klarer hennes "case", ved å da altså drepe henne. Men hvis jeg husker riktig så er neste "case" ganske rett etter denne casen, så det spørs om de overlapper litt.

 

Det vil altså si at selv om du klarer å ta hennes "case" så har tiden gått ut for neste essensielle "case". Dvs at du mest sannsynlig må ta med deg gubben din og starte på nytt igjen, altså save status eller hva det nå het.

 

Personlig så måtte jeg også gjøre det første gangen jeg spilte Dead Rising, det blir vesentlig mer morro på neste runde ettersom du bruker samme gubben på den level han er når du dør/restarter/mister vesentlig case.

Lenke til kommentar
Litt dumt da, er jo ganske tåpelig at man ikke kan bruke hele tiden får får til sin disposisjon på den casen, men jaja, starte på level 15 på case 1 kan ver gøy! :)

9367245[/snapback]

 

 

runna ikke spillet før jeg var lvl50 jeg :p bare tok de casene jeg ville først også til slutt så satt jeg meg ned og runna ut hele storyen. funka bra :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...