Gå til innhold

4GB Ram og Vista x64, patch?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nei, du treng ikkje nokon patch. Eg oppgraderte frå 2 til 4 GiB med RAM no nyleg, og gjorde ikkje noko som helst ekstra med Windows Vista for å få det til å fungere. :)

 

(Det eg derimot måtte gjere, var å endre ei innstilling i BIOS for å få hovudkortet til å godta meir enn 3 GiB, men det er ei anna sak.)

Endret av Garegaupa
Lenke til kommentar
Husk å "slå på" memory remapping i BIOS .

Hvor i BIOS finner jeg denne muligheten? Tror jeg har rotet igjennom alle menyer og valg i BIOS nå uten å finne noe som heter "memory remapping".

9406265[/snapback]

 

Ingen memory remap på ditt kort :

 

http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=200...SLanguage=en-us

9407277[/snapback]

Nei, tydeligvis ikke. Hva gjør jeg da? Når jeg starter opp Pc'en med 2GB Ram går alt glatt, men så fort jeg tilkobler de siste 2GB får jeg blåskjerm ved oppstart og windows booter.

Lenke til kommentar
Du er nødt til å klokke ned ram'en. Funket hos meg. Asus p5n-e sli + 4gb pc6400 ram gir problemer. Se forøvrig kommentar på: https://prisguiden.no/product.php?p...rReviewId=24626

9407766[/snapback]

 

Tror dette kan ha noe med Geil brikkene å gjøre.. har et ABIT IP35 pro og der roter disse brikkene det til.. kan kjøre dem på 798 mhz effektivt med da med 2.25V. Lavere spenning fører til ustabilitet og blåskjerm i boot..... :mad:

 

Snabel

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...