Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Benzema har vært meget god for Real Madrid denne sesongen og har prestert meget jevnt i år. Han spiller en lignende rolle som det Giroud gjør i Arsenal hvor han skal holde ballen oppe for Ronaldo, Bale og Di Maria og har gjort det ypperlig stort sett hele sesongen.

 

Er også en spiller som presterer i CL og har på 63 kamper scoret 36 mål og har 20 målgivende. Er en type spiller som også i Arsenal ville vært "midtpunktet" i motsetning til i Real Madrid hvor han er en støttespiller for Ronaldo og Bale.

 

En oppgradering på Giroud og en spiller jeg har ønsket til klubben i snart et tiår. Vil trolig kreve omtrent det samme i lønn som det Özil ligger på (£140k i uka), men det jeg er mest skeptisk til er å betale £30m for en spiller som kun har 1 år igjen på kontrakten.

 

Gomez og Rossi er ikke spillere Arsenal burde sikte etter. Førstnevnte er ganske ræva på alt bortsett fra effektivitet foran mål og sistnevnte er alltid skadet. Mandzukic er bedre enn Giroud, men dårligere enn Benzema og nesten 2 år eldre enn Benz'ern. Immobile derimot ville vært et spennende kjøp.

Lenke til kommentar

Nettopp. Idiotisk tweet. En slik parade krever litt forhåndsplanlegging.

 

Angående Vela/Griezmann, så tror jeg nok at vi kun henter én kantspiller med tanke på at vi allerede har Walcott, Chamberlain, Cazorla, Podolski, Gnabry, Rosicky og Wilshere som kan spille i en kantrolle. I så fall håper jeg på førstnevnte. Hvis vi ser på kantspillere, så er det bare tre i Europa som har flere målpoeng; Ronaldo, Alexis og Reus. Dessuten vil vi da kunne bruke en større andel av pengene våre på DM og spiss.

Lenke til kommentar

Hadde Busquets vært noe for oss? Hvis vi ikke får martinez

Strengths: Cool and composed, he passes the ball simply and is robust in the tackle to break up opposition attacks.

Weaknesses: Prone to theatrics, his desire to hound the referee over decisions does not make him a popular figure.

 

Javi martinez:

Strengths: Dueller, korte pasninger og taklinger.

Weaknesses: Ingen

Lenke til kommentar

Barcelona kommer aldri til å selge Busquets. Dette er klubben som solgte Yaya Touré fordi Busquets var hovedprioritet. Han er trolig den aller viktigste brikken i det laget og kommer nok til å være i Barcelona til den dagen han legger opp som fotballspiller eller til den dagen han ikke holder nivået. Noe som trolig ikke er på minst et halvt tiår.

Lenke til kommentar

 

Trist at en så god spiller velger å kaste bort de siste årene av karrieren sin tilsynelatende bare for pengenes skyld. Kommer dog ikke til å hate ham av den grunn. Han har vært fantastisk for oss, og jeg håper at han får en fin avslutning på sin Arsenal-karriere på lørdag. Det fortjener han virkelig.

Endret av Le Professeur
Lenke til kommentar

Grin da Wilshere: http://www.tv2.no/2014/05/15/sport/arsenal/fotball/wilshere/5596857

 

Nei men litt seriøst: liker ikke hvis gut'n plutselig skal begynne å ta jobben sin seriøst, da kan han bli en mektig god spiller!

"Jeg snakket med ham, og han fortalte meg hva han mente og hva jeg burde jobbe med. For meg er han den beste engelske midtbanespilleren noensinne. I dagene etter jeg hadde snakket med ham satt jeg meg ned med faren min og et par trenere. Jeg ønsket å høre hva han tenkte. Jeg respekterer ham så mye, og jeg tror han kan være en fantastisk trener for unge spillere, sier Wilshere.

Arsenals midtbanespiller innrømmer at det er et snev av sannhet i kritikken fra Scholes."

Grin?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...