Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

http://www.dailymail...an-Arsenal.html

 

Det er visst bare snakk om et lån, men det er i det minste bedre å ha ham i klubben. Håper det også betyr at en ny spiss er på vei inn.

 

Hvor mye har han igjen av kontrakten egentlig? Må vel gå ut til sommeren?

 

Har jo vært snakk om at vi er interessert i Adrian Lopez fra Atletico. Spennende spiller, men ikke en jeg tror kan spille alene på topp.

 

Uansett, betyr ikke nødvendigvis at en spiss er på vei inn. Vi har ikke akkurat hatt bruk for Chamakh denne sesongen

 

Noen som vet hvem dette er for en fyr:

 

AnonymousFC ‏@AnonymousFC0

After receiving word Barca are ready to negotiate, Arsenal have bid €13m for David Villa. Barcelona already owe AFC money.

 

Troverdig? Jeg er skeptisk. 13m euro for en skadeplaget 31 åring? Høres ikke ut som noe Wenger ville gjort. 5m ja, 13m nei...

Endret av Benbjo
Lenke til kommentar

Tbh. tror Chamakh slår ann i West-Ham. Spiller en helt annen type fotball som i teorien burde passe Chamakh glimrende. Aldri skjønt helt hatet mot han. Han elsker klubben,har spilt dårlig, men forsatt ikke hans sin feil at Wenger hentet feil spiller og gav han for høy lønn. Forsatt skylder 99% på Chamakh. Alltid likt Chamakh, men så ganske tidlig at det ikke kom til å bli noe suksess karriere i Arsenal.

 

Edit: Før alle forum trollene kommer vil jeg på peke at "alltid" betyr ikke alltid som i hele livet, men så lenge jeg har kjent om han, et års tid før han flytta til London. Så slipper vi unødvendige comments :)

Endret av Iceman #10
Lenke til kommentar

Det kan jeg lett respektere, men er utrolig mange som blamer Chamakh for alt som er galt i verden. Det som irriterer meg mest er hyklerne! Chamakh bommer fra 25 og "alle" klikker, Giroud bommer på åpent mål og ingenting blir sagt. Dette gjelder vell stor del Ramsey for tiden. Selv om en (av de "utvalgte")ikke presterer trenger ikke så mange være hyklere og kun klage på en mann. Klage på små feil på en, må du klare å klage på andre sine store feil og. Arsenal fansen generelt har alltid vært sånn siden jeg begynte å holde med klubben, så er vell kanskje litt for mye å be om. Gjelder for såvidt mange andre klubber også.

Lenke til kommentar

Det er fortsatt bare 5. januar ...

 

Og allikevel har Chelsea, Liverpool og Tottenham (hentet inn 2 spillere faktisk) vært ute og snappet opp spillere allerede.

 

Særlig en "hardman" på midten har vært en konstant mangel siden vi solgte Song da absolutt ALLE visste at Diaby ikke kom til å holde lenge. Så man skulle jo tro at klubben hadde hatt god tid til å finne en spiller som passet inn? Man trenger jo heller ikke å vente til 1. januar med å by på spilleren heller og jeg syntes det er merkverdig at klubben generelt sett er så vanvittig trege på å handle inn nye spillere.

 

Vi blir da sterkt linket til David Villa. Nå som vi har kvittet oss med litt daukjøtt og en Walcott-kontrakt begynner å nærme seg, tror jeg vi vil bli mer aktive på markedet.

 

Man skulle vel tro at klubben kunne fokusere på å hente inn nye spillere samtidig som man kvittet seg med spillere?

 

Kan skjønne at man ville ha avventet situasjonen litt med en ny kantspiller som Zaha mtp. Walcott sin kontraktsituasjon, men en mer defensiv midtbanespiller er da ærlig talt ikke linket til verken salg eller kontraktforhandlinger på noen som helst måte. Eller er det bare en mann som tar seg av absolutt alt av papirarbeid på Emirates?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...