Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ben Arfa er min favoritt i PL. Helt fantastisk å se på. Nydelig spiller! Avsluttet forrige sesong latterlig bra, og har startet denne sesongen utrolig bra, til tross for null matching siden EM. Knallert!

 

Dembele og Hazard tar de neste plassene på min deilig-å-se-på-liste.

Lenke til kommentar

wearethenorthbank ‏@northbanklower

Not as much news as expected but been meetings all day today. Rowley requested all scouting reports on one player in particular. Dempsey.

 

Håper virkelig ikke dette stemmer.

 

I dag har Wenger og Gazidis sett på våre ungdommer spille mot Marseille, altså ingen transferaktivitet

Kampen varer i to timer, døgnet varer i 24. Endret av Atald
Lenke til kommentar

Dempsey som andrevalg på topp bak Giroud og backup for Cazorla? Ja-takk. Tviler dog på at han kommer til å forlate Fulham for å være backup i Arsenal. Vil heller ikke være en billig backup tenker jeg selv om Fulham trolig vil prøve å selge han grunnet streiken og overgangssøknaden.

 

Håper virkelig vi ender opp med en midtbanespiller (M'Vila), en Walcott erstatter (hvis han går selvfølelig), en backup keeper (konkurranse for Szczesny samt sikkerhet ved en eventuell skade), Yanga-Mbiwa og Dempsey.

Lenke til kommentar

Er det ikke det han gjør her da? Nettopp kommentere potensielle overganger. Hvis han finner en topp, topp, topp spiller så vil han ut med pengene. Problemet er at han sier dette hvert år og ofte resulterer det i ingen spillere inn.

 

@GoalUK: Yossi Benayoun has confirmed he is in talks with two Premier League clubs over a move from Chelsea. #CFC

 

^^

Lenke til kommentar

Må si meg enig med Benbjo. Ser ikke for meg at de nødvendige spillerene vi trenger kommer inn.

 

I fjor så var det på samme tidspunkt masse spillere som ble rapportert som "nærmest" klare. Park hadde allerede blitt avduket som Arsenal spiller mens Mertesacker, Santos og Benayoun var linket kraftig til oss. Var også rykter om Arteta, men de ble avkreftet et døgn før Arteta plutselig ble klar for oss.

 

Nå derimot: Ingen rykter om spillere i det hele tatt. Absolutt nada.

 

Hele sitatet fra Wenger:

 

"We are active in transfer market but will only bring in if we get right quality. I don't know what will happen. The best way to strengthen is to get injured players back. Walcott will stay and play for us, players out not linked with ins. I'm relaxed. We have of course enough quality to do very well. We have resources and if we find a top top player we will do it"

 

Den beste måten er selvfølgelig å få tilbake skadde spillere ifølge Wenger. Jaså.. visste ikke at vi hadde en fantastisk backup for Giroud, Szczesny, Sagna (+ Sagna selv) osv. på sidelinjen.

Lenke til kommentar

Er det ikke det han gjør her da?

 

Nei, det gjør han ikke. Han gir et helt standard svar, som de fleste andre managere.

 

Ellers er jeg enig. Jeg tror ikke det kommer noen klassespillere inn før vinduet stenger. Men jeg har ikke tenkt å si "NEI, GAME OVER" pga. noe Wenger sier på en pressekonferanse.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vel... Leste et sted at Wengers viktigste signering denne sesongen ikke er en spiller, men Steve Bould. Endelig har laget en trener som er spesialist på den defensive biten, noe det har vært sterkt behov for. I tillegg er forsvaret et år eldre; ingen spillere inn eller ut, de unge har ett år mer erfaring, og de er ett år bedre samspilt.

 

Midtbanen er svekket etter salget av Song, men styrket av ankomsten til Cazorla. Midtbanen er også styrket av Diabys comeback, og de unge midtbanetalentene er ett år bedre. Spissplassen er svekket av salget av Judas, men styrket av Giroud og Podolski.

 

Song ut - Cazorla inn.

Robin ut - Giroud og Podolski inn.

 

Ser ikke ut som en dårlig deal for meg. Cazorla er en spiller som tilfører noe midtbanen har manglet siden Cesc. Tapet av Song kan helt greit dekkes av de spillerne som allerede er i klubben. Imo er laget pdd. sterkere enn ifjor, og det er fortsatt mulighet for at det kommer flere spillere.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Poldi + giroud < RvP

 

Cazorla != Song.

 

vi er sterkt svekket på spissplass og vi mangler et defensivt anker. Cazorla ble kjøpt et år for sent. Ikke en erstatter for Song, men for Cesc. Diaby har "erstattet" Song, men har vært ræv så langt. Selvsagt vanskelig å forvente noe stort av en som har vært ute så lenge, men det er idiotisk av Wenger å kaste ham rett inn på laget.

 

Vi mangler offensiv kraft. Vi har ikke scoringstrusler på laget. Dette er selvsagt illevarslende. Det vi minimum trenger er en spiss og en offensiv spiller, gjerne ving som også kan spille i midten. Så er det denne midtbanespilleren også.

 

For ikke å snakke om keeper og backup høyreback.

Lenke til kommentar

Hva med å gi de to spissene vi faktisk har handlet inn litt tid. Du tror vel ikke vi kan kjøpe og forvente toppform fra første spark på ballen i ny klubb?

 

Og det er jo større sjanse for at Diaby vil prestere enn en ny signering som også vil trenge tid på å finne seg til rette. Diaby kjenner i det minste Wenger sin filosofi godt..

 

Tror laget vi har nå kan sparke godt fra seg utover denne sesongen jeg, selv om det er noen hull som burde ha vært tettet. Ser ikke på det som en umulighet at det kommer inn en DM før vinduet stenger dog. Selv om M'Villa virker mer og mer usannsynlig.

Lenke til kommentar

Må også nevnes at Song og van Persie hadde spilt i Premier League i åresvis. Podolski og Giroud kan muligens bruke et år eller mer for å prestere for alt vi vet. Personlig tror jeg Podolski, Giroud og Cazorla skal slite med å erstatte van Persie sine mål og assists kombinert.

 

Når det gjelder Song så er han er han en langt langt bedre spiller enn Diaby. Stort tap der. At Wenger satser på at han kommer til å holde seg skadefri og ta steget opp som toppspiller er naivt på det beste.

 

Når det gjelder dekning på spissplass så mener jeg at vi trenger en ny spiss. Dog funderer jeg på hvordan det ville vært om Walcott hadde fungert som backup for Giroud og at vi heller fikk inn en ny høyrekant.

 

Ellers er det selvfølgelig keeper og backup på høyrebacken vi sliter på også. Som sagt: 3-5 spillere vi trenger.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...