Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-140898

Jeg er hvertfall ikke overrasket han ikke kommer til å spille i VM. Egentlig synes jeg synd på Bent fra Sunderland. Utrolig nok blir han ikke med, etter å gjort en veldig bra sesong. Walcott må prestere enda bedre, og neste sesongen er en sesong han må gjøre det bedre.

Lenke til kommentar

Og hvorfor er Carrick med? :S

Med tanke på form, ikke peiling. Med tanke på kvaliteter, et klart førstevalg på den sentrale midtbanen sammen med enten Gerrard eller Lampard. Men han er nok et fjerdevalg med tanke på hvor mye tillit Barry har fått på landslaget.

Lenke til kommentar

Ser ikke forskjellen egentlig.

Barca påstår de er nå offisielt i forhandlinger med oss, noe som betyr at de har bydd, ikke at vi har sagt at vi skal selge. Jeg regner med at vi har sagt nei, men at de smører på med dette i media for å få mer oppmerksomhet rundt saken igjen og slikt at det får det til å se ut som om vi ikke har sagt nei.

 

Vi kan forøvrig gå ut i media og si at vi er i forhandlinger med Utd for Rooney, det betyr ikke at vi er en tiendedel nærmere og signere han fordeom. Håper bare at PHW og Wenger går ut i media og sier klart nei.

Fuck Cesc, såpass mye skylder han oss.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...