Gå til innhold

Spørsmål om 1333MHz BH


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bra og bra... høyere frekvens på FSB gir bedre ytelse, men det er meget meget marginalt, i størrelsesorden 1% eller under siden det allerde er plenty med båndbredde gå på bus'en. Det er i praksis ingen forskjell på å ha bus på 1333Mhz som de nye prosessorene har framfor den eldre typen. En sideeffekt av er faktisk at det er litt vanskeligere å ekstrem-overklokke dem pga. du må ha et hovedkort som takler høyere FSB.

 

Velg den prosessoren du skal ha utifra de andre spesifikasjonene, og ikke bry deg med om det er 1333Mhz eller ikke ved mindre du er ekstrem-overklokker.

 

Det er dog verdt å nevne at etter prisfallet så har det vel mer eller midnre blitt satt såpass gode priser på 1333Mhz versjonene av CPUene at de som regel framstår som de beste valgene uansett, men det er altså ikke pga. bushastigheten, men heller hvordan Intel har valgt å prissette disse nye CPUene. (De gjør det vel for å få folk til å oppgradere letere).

 

-Stigma

Endret av Stigma
Lenke til kommentar
1333 / 4 = 333 MHz. Det vil si at 667MHz ram (333MHz*2) kjører synkront med prosessoren.

9231281[/snapback]

 

Yup. ikke så vanskelig å kjøre 1:1 på 1333. Det kan dog bli et stort problem dersom du skal klokke opp mye, +50% for eksempel... for da begynner RAM på slike hastigheter å bli bra dyrt, og vanskelig å få fatt i.

 

-Stigma

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...