Gå til innhold

Datakjeden åpner butikk i Porsgrunn


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det har da finnes databutikker i både Skien og Porsgrunn i mange år. Vi har hatt Datakjeden her i Tønsberg i mange år uten at det har imponert meg noe særlig. Ikke er de noe rimelig og de har skjelden det jeg skal ha på lager men må få det fra Norek. Greit at det bare tar en dag, men da kan jeg likeså godt bestille fra Komplett eller Navitel og hente samme dagen.

 

Jeg har riktignok ikke vært i den nye butikken til Datakjeden her i Tønsberg, men kan ikke tro at den er så mye bedre enn den gamle.

Lenke til kommentar

Blir gøyalt med en data butikk i sentrum ja, de får et rimelig stort lokale, så usikker på om de vil få det til å gå rundt, men får håpe det beste. Litt trist at barn og leker blei lagt ned, vil savne de, var en koselig butikk.

 

Er datakjeden noe spesielt billig på data? Stort sett når jeg skal ha noe så har jeg bestilt deler fra komplett og latt en kamerat sette det sammen (han har vel egentlig plukka ut delene også da mine datakunnskaper begrenser seg til spilling :))

 

Så ligger de på samme prisene som komplett på deler (og har de inne), eller er de litt dyrere? (helt greit så lenge en kan få på dagen og ha en butikk å forholde seg til).

 

Lurer også litt på hvordan prisene dems er på ferdige datamaskiner, spesielt bærbare i forhold til expert/elkjøp? (tenkte vi skulle begynne å selge littegranne av disse, og erke moro med en stor konkurent tvers over gata som selger alt en tusenlapp billigere (og enda værre om de vet hva de snakker om for det gjørke vi :))

Lenke til kommentar

Nå kan jo alle gå til datakjeden for å kjøpe bærbare istedenfor hos dere? :)

Prisene til datakjeden er like gunstige som komplett sine som oftest. Er gjerne prisen + ca frakt du hadde hatt ifra komplett. Så du får varene til prisen inkludert frakt, men du får de på dagen.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

I dag var den store åpningen. De hadde noen gode tilbud, og jeg kjøpte meg 2 stk D-Link Dir-655.

En kostet 499 kroner. :)

Men den prisen var kun for første 10 routere, deretter var det normal pris igjen.

 

I tillegg vant jeg i en konkurranse hvor man måtte gjette hvor mye veier en GeForce 6800 kort. Gevinsten var selve kortet.

Den veide 572 gr. :)

Lenke til kommentar
  • 10 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...