Gå til innhold

Fredags mat... fort å lage, fort å spise UPDATE 31/1-03


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Min vanlige "rask å lage middag":

 

1 pose pannemix

2-3 -kjøttkaker eller 1/2 bog skinke

eventuelt: Sylteagurker og rødbeter

 

Slik gjør du det:

 

1. Ta en gryte (går med en stekepanne også, men (jern)gryte blir best) og ta litt smør i. Da smøret har smeltet hiv pannemixen oppi gryta og la den ligge der (la den frese litt liksom)

 

2. Mens pannemixen blir varm kutter du kjøttkakene eller bog-skinken i terninger

 

3. Finn fram sylteagurker og rødbeter om du ønsker dette (ikke hiv det oppi enda)

 

4. Da pannemixen ser ganske klar ut (altså uten is og varm ;) (litt før den er helt klar)) heller du oppi kjøttkakene/bog'en og rører rundt. la dette varme seg i et lite minutt.

 

5. Skru ned varmen og ta et par gafler med agurker i og noen biter med rødbeter. Ta så å hell litt av rødbetesaften i gryta og rør rundt. Hele retten får nå en svak, rødlig farge

 

Ta gryta av platen og legg på en talerken. Dette er kjempegodt :)

 

Antatt tid å lage. fra 5-7 minutter

Lenke til kommentar

ok har bestemt meg; selv om allyse sin var fin blir det denne:

 

750-800g fersk bånd pasta

1 pakke TINE kremost krydder (eller hva du vil)

1/3l tine matfløte (+litt hvis du synes det blir fol lite, men ikke formye da)

skinke/bacon etter eget ønske

 

Varm opp fløten og ha i kremosten, varm opp ->ferdig

Kok pastaen i angitte minutter og sil av ->ferdig

Kutt skinke evnt stek bacon-> ferdig

 

Bland alt sammaen sammen -> NYYYDELIG, sammen med en liten salat og brød og en Pasqua Valpolicella Classico "V" 2000 :)

 

MAX 20min men litt oppvask da.

 

ed: vin valget

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...