Gå til innhold

Ratt/Pedaler og Joystick


eSik

Anbefalte innlegg

Har dere noen anbefalinger på noen skikkelige ratt&pedaler og en god joystick? Prøvde å poste på gamer.no forumet men der er det mye aktivitet :grin:

 

Er ute etter det som gir mest for penga, ikke det dyreste.. Men hvis det dyreste er mest for penga kjøper jeg det :smile:

 

Logitech Wingman formula GP virker skikkelig bra! Er det non vits i å kjøpe MOMO ratt/pedalene? Eller er det bare utseende og det som er forskjellen? Liker ikke MS sine ratt/pedaler...

 

Er det noe poeng med gamepad? Hvilke spill er dette aktuellt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg ville kjøpt den logitech saken med force feedback til ca. 800kr eller noe (godt mulig det er det du nevner over). Kamerat av meg har det, virker bra.

Selv har jeg ms sidewinder precision sak, angrer på at jeg ikke kjøpte logitech (spesielt pga. at jeg ikke finner drivere til win2k for øyeblikket, og er lei av å leite :wink: ) Ville ikke giddi å bruke 2.5k på ratt og pedaler, et sted går grensa, selv om det er mer forskjell enn bare utseende, mye bedre/mer realistisk å bruke momo opplegget. Bl.a. er ikke rattet noe lite plastikkjuggel, men et behagelig som er trekt i skinn.

Har du evig med penger, så må du gjerne kjøpe de momo sakene, men jeg ville gått for logitech sine og kjøpt noe annet tøft for det du sparte :grin:

Lenke til kommentar

Quote:


Logitech Wingman formula GP virker skikkelig bra! Er det non vits i å kjøpe MOMO ratt/pedalene? Eller er det bare utseende og det som er forskjellen? Liker ikke MS sine ratt/pedaler...


Er det noe poeng med gamepad? Hvilke spill er dette aktuellt?


 

GP rattet er ubrukelig. Hard plastikk m/ Force Feedback som er litt for markant (liksom litt sort/hvitt). Men hovedproblemet er pedalene. "Sokkelen" som pedalene er festet på er alt for liten. Hælene blir liggende på golvet. Resultat: Pedalene forsvinner bortover golvet. Selv har jeg akkurat kjøpt MOMO rattet. Beste ratt jeg har vært bort i. Kvalitet tvers igjennom. Anbefales!!!.

Ferrari rattene fra Thrustmaster skal også være bra. Jeg har ikke selv prøvd modellene med Force Feedback, men har sett andre som skryter av disse.

 

Gampad brukes fortrinnsvis i bilspill (hvis du ikke har ratt) og sportsspill. Det går også an å bruke de i 3. personsspill som f.eks. Harry Potter, Tomb Raider etc. Har du ratt, og ikke spiller sportsspill, er det ingen hensikt med Gamepad.

 

mvh

Jan Arve

Lenke til kommentar

Får Logitech Formula GP rattet for 715 spenn.. Mens Momo rattet er 1k dyrere :sad:

 

Jeg skal helt sikkert IKKE ha MS ratt. De er jo helt for j***** å holde i.. Så er MS heller ikke min personlige favoritt :smile:

 

Jeg står egentlig igjen med disse:

 

Logitech Formula Force GP

Logitech Momo force

Thrustmaster 360 Modena PRO

Thrustmaster Ferrari Force

 

Har Thrustmaster ekte Ferrari ratt? Eller bare yalla? Ferrari Force har alu pedaler i alle fall?

 

Nå hva anbefaler folket.. Skal bestille i overimorra! Så hvis ingen kommer med noen tips går jeg på dagsformen :grin:

Lenke til kommentar

Jeg har MS ratt&Pedaler..synes det virker tilfredstillende...men Thrustmaster Ferrari Force Feedback Ratt virker spennende....MOMO er altfor dyr..det beste med MS kontra Logitech er innfestinga på bordet...synes logitech blir vinglete..

Noen som vet hvordan Thrustmaster har løst dette??

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...