Jump to content

Lynxman

Medlemmer
 • Content Count

  1621
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Lynxman last won the day on May 25 2020

Lynxman had the most liked content!

Community Reputation

2244 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvor finner du disse tallene? Jeg finner 1% globalt og 0,3% ekstra-tropisk i en artikkel fra Nature, med 2% effekt lokalt. Drivhuseffekten er ufattelig mye mer potent en en direktevarmende effekt fra forbruket vårt. Å reversere drivhuseffekten fra våre utslipp vil logisk ha en mye større effekt enn energiforbruket vårt. Tviler på at vi får "oppvarming av strender" og slike ting. Ubegrenset energitilgang vil derimot gjøre det mulig å lage ferskvann og materialer.
 2. Det er spennende, men hadde vi brukt en brøkdel på å perfeksjonere LFTR hadde vi kanskje vært i mål for lenge siden.
 3. Hvorfor skulle kraftige stålfester og sstag bli revet av på grunn av noen tusen N kraft? En 10mm bolt av middels kvalitet tåler flere titusen N strekkraft og skjærekraft. Det skal ikke mye spredning mellom festepunktene for å komme laaaangt innenfor begrensningene til vanlig stål.
 4. Jøss for en diskusjon. Er det du, AL123, som kranglet med meg for en stund siden og hardnakket påsto at en bils oppgitte dreiemoment var på hjulet og ikke på veiva?
 5. Jeg har lest. Du ser ingen problemer med løsningen deres? Den lager flere problemer enn den løser. "Investorer kom til oss. Se på de helt realistiske tegningene våre og dump pengene her."
 6. Så lenge det oppgis hvordan det er målt så er det vel ikke noe stort problem. Dragracing er utrolig vanlig i USA.
 7. Fet bil. Helt utrolig ytelse på spreke modellbiler. Det har nesten gått inflasjon i hestekrefter.
 8. Det er feil. Energibruken går ikke opp så fort. Tredoblet regnekraft på tre år gir bare 10% økning i strømforbruk. Hvor myer energi koster det å flytte gull rundt omkring i verden? Ved å bruke lightning-wallet koster det så godt som null kroner og null strøm å betale med Bitcoin. Det bruker også så godt som ingen energi per transaksjon, og kan håndtere millioner av transaksjoner i sekundet. Dere henger langt etter. Ingen kommer til å betale for kaffen direkte på blokkjeden, selv om noen ikke har forstått dette enda.
 9. Det er ikke sløsing. Du har misforstått noe fundamentalt hvis du tror det. "Ofte er det omvendt siden ren energi gjerne er dyrere." Ofte liksom. Fornybar energi er i snitt billigere i dag, og forskjellen på fossil og trenden er at fornybar energi blir større og større. Som jeg sa tidligere, de velger å plassere seg der det er billig og fornybart. Andelen i Kina synker jevnt og truttt. Bitcoin er her for å bli og det vil sannsynligvis bare bli mer og mer fornybar energi. Fikk du med det hvor mye effektiviteten til minere har gått opp i løpet av årene? .
 10. De lokaliserer seg der de betaler minst. Det er faktisk fokus på å bruke fornybar energi i den bransjen. Ingen tjener noe på tusen varmeovner på en åpen slette. Meningsløst eksempel. Minere er ikke sånn som huset ditt som må være på et bestemt sted. Hva så? Artikler som dette bruker tallet som om det er vedtatt sannhet at de bruker 148 TWh.
 11. Igjen; Tallet artikkelen bruker er ikke målt. Det er gjetting. Det er verdensomspennende. Det er en pådriver av fornybar energi på grunn av strømpriser og mobilitet. Bitcoin kan fint brukes som penger med lightning-wallet, selv om jeg er enig i at det er mer som gull og kanskje andre kryptovalutaer vil bli brukt som småpenger. Ikke mulig å forutsi nå. Banktjenester er mer enn å kjøpe melk og brød også.
 12. Siden jeg sammenlignet det beste fra to år så blir forholdet sannsynligvis riktig. Ingenting av det jeg sa var feil. Jeg påpekte at det var beste utstyr. Tallet Cambridge har brukt er fortsatt gjetting. De anslår total kryptovaluta til å bruke 40-400 TWh. Det er der gjettingen på 148 TWh kommer fra. Strømforbruket faller hvis hashrate faller. Dersom hashrate faller så går vanskelighetsgraden ned. Det har skjedd før. En stigning på ti prosent på tre år er ikke skummelt. Vanskelighetsgraden juterer seg selv etter nettverket hele tiden, den går ikke opp villt slik noen tror. Ingen vil mine for mere penger enn de tjener, derfor vil ikke strømforbruket gå opp eksponensielt slik noen later til å tro. Kryptovaluta fortrenger ikke banker og fiatvaluta ENDA.
×
×
 • Create New...