Jump to content

Lynxman

Medlemmer
 • Content Count

  2071
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Lynxman last won the day on May 25 2020

Lynxman had the most liked content!

Community Reputation

2932 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.geekwire.com/2022/eviation-all-electric-alice-airplane-first-flight-test/
 2. Fake news. Det er bare sånn Putin går på do. Han drar til havbunnen med en ubåt hver gang han må drite.
 3. Jeg tror nok USA vet at de er overvåket og ikke ville gjort noen aksjoner rett under der de hadde store sjøfartøy på det tidspunktet. Mer sannsynlig at Russland utnyttet det spør du meg.
 4. Det står at det falt fra 105 Bar til 7 Bar. Regner med 105 Bar er ganske normalt trykk. 177 millioner kubikkmeter metan i hvert av rørene. Hvis det er 177 mill kubikk ved atmosfærisk trykk så er det snakk om over 100 000 tonn metan som har sluppet ut fra hvert rør. Det må jo være ganske katastrofalt for klimaet. Hvis det er 177 millioner kubikk ved 105 bar så er det vel rundt 100 ganger så mye som lekker ut.
 5. Det har vært stengt lenge på Russisk side. Det er overtrykket i rørene som lekker ut.
 6. Hvis Russland nå bomber den norske linja så kan de jo bare si: "Se, de samme som tok vår har nå angrepet deres."
 7. Greit. La oss slutte å krangle. Forresten så kan jeg ikke huske å ha svart sånn på annet en kommentar om Hyperlink og nå Solcelleveier.
 8. Du forsvarer solceller i slitebanen. Solcelelr i slitebanen er så vanvittig på trynet at det trenger ikke en lang utredning for å svare mot. Siden du tyr til personangrep så skal du få det tilbake; du har en tendens til å forsvare ufattelig tåpelige ting så da fortjener du ikke mer svar enn det.
 9. Utredet de bruk av Thorium i fast drivstoff som før eller MSR? Som fast drivstoff er det samme problemet som før. MSR løser sikkerhetsproblemet "trykkokere med radioaktivt vann" skaper og utnytter vel rundt 10x mer av brenselet.
 10. Jeg spurte tidligere om det var så ille som det ble fremstilt. Gidder ikke krangle med deg mer.
 11. Veien er også en plass hvor solstrålene aldri havner vinkelrett på, så det er rett og slett helt fantastisk lite gjennomtenkt.
 12. Ok. Trodde ikke det var vanlig men ser nå når jeg søker opp "wind turbine hub" at de gjerne har lager og innvendig aktuator.
 13. Du får starte en aksjon mot katter da. Det har null å si for vindturbinproblematikken. Det er ren whataboutisme. Tror neppe at katter tar mange ørn i året derimot.
×
×
 • Create New...