Jump to content

Lynxman

Medlemmer
 • Content Count

  1360
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Lynxman last won the day on May 25

Lynxman had the most liked content!

Community Reputation

1770 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hyundai: "Hallo, vil du få gratis lastebiler av oss? Du betaler kun driftsutgifter." Tror ikke mange hadde takket nei.
 2. Kommer ikke til å skje, for bilen skal lade hjemme når jeg ikke bruker den.
 3. Syns det var teit at den ikke kunne fungere som "dashcam".
 4. De måtte "gi bort" gamle biler fordi de ikke selger. Skal vi late som om det skjedde noe annet?
 5. Jeg må snart fylle dieselbilen igjen. Det er noe skikkelig dritt. Skjønner ikke hvorfor noen absolutt må ha det sånn at de må stå og fylle bilen på en stasjon i fremtiden. Når jeg får elbil skal jeg vinke til alle som står og fyller.
 6. Hva er det egentlig dere diskuterer? Hvem har påstått at denne motorsykkelen skal redde verden?
 7. Tror det blir mye snubling fremover. Kombinasjonen smarttelefonavhengige og droner som spenner bein på folk blir interessant.
 8. "1080p IPS-panel" Hva er den horisontale oppløsningen? Det er for bredt til å være 1920x1080 med kvadratiske piksler.
 9. Ganske pinlig egentlig. Og så skal de liksom komme med enda flere Mirai?
 10. Det er fullt av elbiler her i nord. Ladeplasser også. Jeg bor i Midt-Troms og det er ingen lademangler i min omkrets.
 11. Volvoen min bruker ca 3 ganger så mye drivstoff opp en bakke med 7% stigning som den bruker på flatmark i samme hastighet. Alle biler bruker mer når de klatrer oppover.
 12. "Mannen i gata" vet ikke forskjellen på tallord og ubestemt artikkel. Sorry. Bare erter litt.
 13. Masse nytt her. Blant annet at de senket hjulene tidlig og så hevet de igjen like før landing. Ellers er det mye nytt som bekrefter spekulasjonene mange av oss kom med.
 14. Ja, men det er noe som ikke henger på greip her. Tror noen har snubla, for solcellene de påstår den er basert på har ikke høyere virkningsgrad enn det. STH på 17,6%? Så med solceller med 17,6% virkningsgrad så har de hydrogengenerator på 100% virkningsgrad? Her er en nylig artikkel på TU som omtaler lignende "fantastisk gjennombrudd", men med nøkterne 6,7% virkningsgrad STH: https://www.tu.no/artikler/ny-hydrogenproduksjon-skal-gi-evig-energi/492313
×
×
 • Create New...