Gå til innhold

smart lite program


jan rune

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sjekk ut forumet på http://my.opera.com/forums/ - du finner sikkert svaret der.

 

Må si Opera har masse tøffe features jeg liker. refuse/enable pop-up blandt annet. Hotlista med bookmarks og emailen er også praktisk å ha. Søk i google mfl fra adress baren er også flott. Eneste jeg ikke liker er news saken. Får den bare ikke til å bli like behagelig som Outlook Express er. Litt tungvint å få main baren(back/forward osv) til å være akkurat slik jeg ville ha dem også, men etter å ha brukt Opera en stund er jeg bare blitt mer og mer glad i den. Litt kjipt at den ikke er gratis da :sad:

Lenke til kommentar

sikkert litt off target: opera er en grei browser, men den har en tendens til å tulle med tabeller, pluss at dt har vært litt krøll med enkelte javascript, hvis jeg ikke husker feil. Jeg har ikke testet den aller siste versjonen så det er sikkert i orden nå... Explorer er, bortsett fra div sikkerhetshull, pluss at du sikkert får echlon eller calnivore (dette var HELT feil stavet, men shit au), faktisk ett av de bedre MS produktene, det kjenner jeg faktisk flere LINUX mennesker som mener...

 

gidder ikke skrive mer, dette bomma hel på topic.....

Lenke til kommentar

jan rune: høyreklikk på IE ikonet på desktopen din. Velg properties og så fanen programs. Der kan du krysse av for at IE skal sjekke om IE er default browser eller ikke når du starter programmet.

 

crowman: Problemene du sikter til er vel mer det at mange webdesignere ikke greier å skrive valid kode, men skriver slik at det ser bra ut i IE og så gir f'en i resten av browserne, men vi kutter browserdiskusjonen :smile: Selv har jeg ikke brukt opera siden 3.5 eller noe (før nå med 6.0 da) og IMO er det store forbedringer på den.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...