Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Går det virkelig ann å sex med 13 cm lang penis?


Gjest Gjest_Anonym_*

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Han må være jomfru,

Øhh.. Nei?

eventuelt snakker han fint lite med de han ligger med.

Som faktisk er en generell etikette der jeg kommer fra. Kan hende mentaliteten vår er litt annerledes her enn andre steder. Folk er generelt svært korte med hverandre, og det er slik vi liker det.

 

Damene foretrekker at jeg holder kjeft, gjør meg ferdig og kommer meg avgårde. (Nei, jeg ligger ikke med prostituerte, kun med damer ute etter ONS, intet mer.) Passer meg fint, jeg er heller ikke ute etter å slå av noen prat.

Lenke til kommentar

Damene foretrekker at jeg holder kjeft, gjør meg ferdig og kommer meg avgårde. (Nei, jeg ligger ikke med prostituerte, kun med damer ute etter ONS, intet mer.) Passer meg fint, jeg er heller ikke ute etter å slå av noen prat.

For noen patetisk triste greier... Det må da gå an å snakke sammen selv om det bare er snakk om ONS.

Lenke til kommentar

For noen patetisk triste greier... Det må da gå an å snakke sammen selv om det bare er snakk om ONS.

Dere må gjerne synes det. Det har nok noe med typen damer jeg tiltrekkes av. Blir en slags "silent agreement" om at vi begge utveksler svært få replikker, får akten unnagjort og etterpå er vi ferdige med hverandre. Damene jeg har møtt har med nesten ingen unntak vært særlig pratsomme og foretrekker at jeg sier minst mulig.

 

Noen av dem har vært det. Jeg har ingenting imot det, men har selv lite på hjertet. Hører i tillegg ikke så veldig godt etter når andre prater.

 

Kan godt forstå at noen synes det høres trist ut, men det er sånn det har seg. Blir kanskje en slags sub-kultur av mennesker som er av denne mentaliteten, denne "klubben" jeg tilhører.

 

Nå ble det en del OT. Tilbake til emnet; svaret er nok fortsatt ja.

Lenke til kommentar

Jeg synes du er heldig, jeg... Personlig har jeg slitt med min selvtillit grunnet min svært reduserte penisstørrelse. Det er faktisk ikke så enkelt å ha sex med en penis på 8 cm som dere tror! Riktig nok er det enklere når man gjør det analt med menn, men det skjer ikke så ofte...

Lenke til kommentar

Nå må det bli slutt på denne usikkerheten rundt lengden på kjønnsorganet.

 

Vi mennesker har en tendens til å alltid hige etter: det vi ikke har, eller en illusjon om hva som blir ansett som perfekt. Dette er en uting som ikke leder noe sted.

 

For det første for du gjort lite eller ikke noe med lengden din. Og de tiltakene som faktisk kan marginalt øke lengden er altfor omfattende, med et resultat som ikke kan forsvares av prisen. (Tenker da på operasjoner)

 

Tenk heller at du har fått et utgangspunkt. Med dette utgangspunktet har du alle verdens muligheter til å klatre oppover stigen til å bli en god elsker. Hvis du konsekvent bestemmer deg for at lengden din er ubrukelig, er den også det. Hvis du derimot bestemmer deg for at lengden din er like brukelig som alle andre peniser, vil dette også vises i sex'en.

 

Sex er et samspill og ikke et solo-raid der du hysterisk skal hamre dama til nytelse. Det handler om forståelse, kommunikasjon, og rom til å prøve/feile. Hvis disse elementene ikke er på plass, kan det jo bli vanskelig? Det er jo opp til deg og jenta du er med.

 

Kanskje møter du tidenes jente. Hun har alle kvalitetene du er på utkikk etter, og virker som den rette. Eneste problemet er at hun har samme problem som deg. Hun er usikker på om brystene hennes tilfredsstiller deg. Ville du avvist henne for det? Nå, sett deg selv i jentas posisjon. Ville hun avvist deg?

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Størrelsen på stasen tviler jeg på at har særlig mye å si, det er nok ikke her det avgjøres. Jeg kan ikke se for meg at jenter flest velger å gifte seg eller å få barn f.eks. på bakgrunn av størrelsen på mannens penis, det er helt andre ting som spiller inn. I praksis tror jeg nok heller at personlighet er det som har noe å si når det kommer til stykket. For å si det sånn, så er det ikke penisen min som gjør at jeg ikke har draget, men derimot begrensa selvtillit og sjenerthet...:)

  • Liker 3
Lenke til kommentar
  • 10 år senere...
  • Uderzo låste denne emne
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...