Gå til innhold

Verdens beste film nominasjon - Les første post!


Speik

Anbefalte innlegg

Jaws 3

Amerika terroriseres på ny av fisk. Dette er den beste filmen i serien, da denne har den største hvithaien. Tempoet og oppbygningen i filmen er perfekt, effektene er imponerende og stemingen er akkurat slik den skal være i en god skrekkfilm.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

American History X

 

Hva kean jeg si? Denne filmen forandret mitt syn på rasismen, som var posetivt.

Edward Norton spiller bedre enn noen gang i en perfekt rolle der han går Fra en Sint ung Nazist til en voksen klok og varm man.

Denne filmen gjorde slik at jeg kunne grine av filmer og til og med den kaldeste kuleste som feks Steven Seagal hadde fått i en klump i halsen.

Anbefales på det varmeste.

Endret av x-nobbit
Lenke til kommentar
Jaws 3

Amerika terroriseres på ny av fisk. Dette er den beste filmen i serien, da denne har den største hvithaien. Tempoet og oppbygningen i filmen er perfekt, effektene er imponerende og stemingen er akkurat slik den skal være i en god skrekkfilm.

9003043[/snapback]

Sjekk IMDB-karakteren... Jaws (nummer 1) har et snitt på over 8, mens Jaws 3 har bare litt over 3.

Lenke til kommentar

Hadde vel holdt med at hver person kun kan nominere en film, så har flere mulighet for å få sin film med (og man kan jo uansett kun gi en stemme).

 

Men uansett. Jeg ser at jeg har gitt følgende filmer 10'er på IMDB;

 

Die Hard, Dumb & Dumber, Forrest Gump, Indiana Jones and the Last Crusade,

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, The Shawshank Redemption, Star Wars, Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back , Transformers, Alien, American History X, Superman (1978), Jaws, Jurassic Park og The Princess Bride.

 

Det mangler nok noen filmer der, siden jeg kun har rangert 400 filmer, men uansett er det vel den jeg anser som best i denne gruppen her. Kommer litt ann på dagsformen og promillen hva det faller ned på.

 

Velger ut Forrest Gump, litt foran Supermann og Star Wars. Historien er hærlig og prestasjonen til Tom Hanks er fantastisk. Den er humoristisk, rørende, spennende og intens i ett. Filmen har litt av alt og er en pose Twist kun med dine favorittsjokolader.

Lenke til kommentar

The Patriot med Mel Gibson.

 

 

patriot-the-dvd-poster.jpg

 

ShacjHxHrv8

 

En meget dyp film som går inn i hjertet på deg. En god historie fra den amerikanske borgerkrigen, og veldig gode skuespillerprestasjoner. Filmen begynner med at krigen tar innpå, og de ser ingen utvei enn å slå tilbake. Mel Gibson vil ikke sloss til tross for sin familie, pluss at han husker krigen fra sin unge tid. Men hans eldste sønn melder seg likevel frivillig som soldat. Resten av familien blir boende i et trygt hus i skogen, men krigen kommer uansett. Uavhengighetskampen kommer til døren deres, og resulterer i at en av sønnene hans dør. Skutt av den mest hjertekalde engelskmann. Denne hjertekalde engelskmannen er han som leder troppene, og han bruker alle slags forferdelige metoder på å manipulere og så drepe folk, og dette går inn i hjertet ditt om du får medfølelse i filmen. Gibson bestemmer seg dermed å ta kampen i egne hender. Han samler seg sin egen hær, ikke en soldathær, men en egen med friville "bønder", pluss sin eldste sønn som har overlevt sålangt. Disse blir en stor trussel for engelskmenne, og dermed må den kalde hjertedreperen komme inn i bilde igjen. Han bruker alle metoder, bl.a. brenner opp ungene deres og konene.

 

En meget dyp og spennende film. Anbefales! :)

 

Edit: Legger også inn et hint for Forrest Gump som Dotten nevner. En meget artig film.

Endret av Danny Boy
Lenke til kommentar
Jaws 3

Amerika terroriseres på ny av fisk. Dette er den beste filmen i serien, da denne har den største hvithaien. Tempoet og oppbygningen i filmen er perfekt, effektene er imponerende og stemingen er akkurat slik den skal være i en god skrekkfilm.

9003043[/snapback]

 

Du vet at Jaws 3 er kåret verdens dårligste film, er på IMDB bottom 100 og har fått flere razberrys?

Lenke til kommentar

Terminator 2: Judgment Day

 

Hva skal jeg si? Terminator 2: Judgment Day er favorittfilmen min, og den befinner seg øverst på min Topp 20 liste. Det har den gjort helt siden jeg så den som livredd barneskoleelev for første gang i 1992. Tipper jeg var 9 år gammel da.

Hva har fått meg til å kjøpe en og samme film hele 6-7 ganger på DVD? Vel, for det første liker jeg The Terminator veldig godt, og James Cameron klarte etter min mening og gjøre en oppfølger like god, om ikke bedre enn forgjengeren. Cameron klarte å kombinere non-stop action, manus/historie, karakterer og state-of-the-art effekter på en upåklagelig måte, filmen har omtrent ikke en eneste kjedelig scene, filmen fortsetter å gi og gi i den ene scenen etter den andre.

 

T2 er rett og slett den ultimate action/sci-fi filmen, jeg telte minst 10 uforglemmelige scener/øyeblikk sist gang jeg så den. I tillegg er replay-valuen uendelig høy. Effektene ser like bra ut den i dag og musikken av Brad Fiedel er enestående. Arnold Schwartzenegger er som født for rollen, og her er han virkelig i storform. Robert Patrick gjør en fremragende jobb i rollen som T1000, som etter min mening er tidenes filmskurk/filmkjeltring ved siden av Darth Vader. Tar jeg ikke feil gjør også Edward Furlong debutrollen sin i denne filmen, og han gjør en overbevisende jobb som unge John Connor.

 

Til slutt vil jeg si at jeg holder en knapp på Director’s Cut versjonen, selv om jeg er enig i at den originale versjonen er litt mer fartsfylt samt at den får T1000 til å virke mer ustoppelig. Director’s Cut versjonen gir mer dybde og innsikt, i tillegg til noen morsomme scener. Slutten er meget bra, og jeg har felt mine modige tårer mer enn en gang til avslutningen. Selv om jeg liker T2 en smule mer enn T1, kan jeg også forstå at folk liker forgjengeren best. The Terminator med Arnie som bad-guy har en helt annen stemning og atmosfære. Dessuten er det vel mer enn grøsserfilm, enn oppfølgeren.

 

Som dere sikkert skjønner har T2 en helt spesiell plass i hjertet mitt. Hadde de bare avsluttet sagaen etter denne…*sukk*

Lenke til kommentar

Ser at jaws 3 har blitt nominert... Ettersom den ligger på listen over de 100 dårligste filmene i verden, syns jeg ikke at den skulle bli tatt med. Kansje det skulle bli satt en minimum karakter som filmen må ha på IMDb for å bli nominert? På den måten slipper vi å få nominert en masse "søppel".

Lenke til kommentar

Jeg har allerede nominert to filmer, og tar den siste nå. Uten tvil blir dette Treasure Planet fra Walt Disney :love:

 

 

poster3.jpg

 

AMGXq9_IQBQ

 

vZqbOJO0Zec

 

BKoqTpG9854

Amelia = Søtnos :love:

 

 

En fantastisk historie om en gjemt sjørøverskatt. Det er en ny helt ny verden, med masse nye liv og skapninger. Historien er veldig bra gjennomtenkt. Faktisk så bra at jeg endte opp med å se på rulleteksten i 60 sekunder før jeg slo av filmen. Det handler om at Jim en dag får hendene i et magisk kart som viser veien til en sjørøverplanet, som kun er fylt med skatt. Denne Sjørøverplaneten har han hørt mange historier om fra når han var liten, og med noen bestikkelser for sin mor, får han lovt å reise sammen med sin partner Doppler, å prøve å finne denne skatten. Men mannskapet de hadde leid på skuten deres viser seg ikke å være hyggelige. Men Jim uansett blir svært godt kjent med Silver, kokken, og begynner å føle at det nesten kunne vært hans far. Faren til Jim reiste vekk og kom aldri tilbake når han var liten. Men drastisk nok viser alt å være en løgn. Silver er pirat, og hensikten hans er å finne skatten og stjele den fra Jim. Men Jim og Silver hadde blitt så gode venner, at følelsene kommer inn i bilde. Og dette liker ikke resten av piratene. Og før det vet ordet av det, ankommer de Sjørøverplaneten. Følg med i denne full-spekkete filmen med action, spenning, drama, komedie og mye mer!

 

Anbefales på det varmeste for hele familien! :)

 

I tillegg er sangen I'm Still Here av John Rzeznik fra filmen helt fantastisk. Den passer veldig godt inni filmen.

 

Edit: Rart ingen har nevnt Harry Potter enda (kanskje fordi alle filmene ikke er ferdig enda?). Den ligger høyt oppe hos meg i hvert fall. Det samme gjør jo LOTR, Star Wars, Jurassic Park, Pirates Of The Carribean og Matrix.

Endret av Danny Boy
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...