Gå til innhold

Counter-Strike-servere hos Gamer.no (PC)


Anbefalte innlegg

Har et tips om en type server jeg og endel andre savner.

En server med RIFLES Only, altså No AWP eller våpen med scope, og FF = Off.

Har ikke funnet en slik server med god nok ping.

Håper dere har lyst til å lage en slik server. :)

 

:w00t:

8987436[/snapback]

 

Enig i no awp, men hvorfor i alle dager vil du ha FF off?

8989353[/snapback]

 

Synes FF = ON lager for mye trøbbel enn til hjelp i gameplayet, tenker på teamkillers etc. unødvendig banning pga missforståelser osv. Greit med FF = ON bare det ikke blir masse tullball og faenskap. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Etter 1 runde, ble jeg kalt for cheater ca. 10 ganger.. !!

 

Wow.. 5 headshots på rad.. Og de starter å skrive, "votekick" osv.. Og på GG serveren ble jeg teamkilla sikkert 10 ganger, fordi han sa jeg cheatet.. :( !!

 

Tragiske folk til tider..

8988437[/snapback]

Det der er iritabelt, jeg ble bana fra en del tyske servere for ett år siden.. min stor tid... ferie og spill + internett og pc... hehe... spilte 24/7 :p

Men nå er jeg elendig, men jeg er ekstrem til tider med tmp og da blir alle sure på meg... kan ikke sjønne det :tease:

Lenke til kommentar

Okai, nå har jeg spilt litt mer og kan si følgende.

 

#1 - Admins, å drive en CS-server per i dag uten en gjeng med solide administratorer er en tapt sak, det er sikkert haugevis med brukere her på forumet som mer en gjerne vil bruke sin tid og innsats for å skape et best miljø, blant annet undertegnede.

 

#2 - GunGame serveren er forsåvidt fin, men den har flere punkt som bør utbedres.

 

- Slik det er nå er det alt for lang "spawn-time protection", dette vil si at du er udødelig for ca 3 sekunder etter du har spawnet, dette er rett og slett alt for lang tid og skaper stor ubalanse.

 

- Variasjon i brettene! Per nå kjører dere akkurat de samme brettene som hellfragger.no kjør - som påpekt tidligere er mange av disse banene alt for stor i filstørrelse, noe som resulterer i at dere mister mange spillere for hver runde pga for lang nedlasting tid.

 

#3 - Lagg ,til tider er det svært mye lagg, om dette er forårsaket av dårlig maskinvare, for liten båndbredde og/eller andre tekniske problemer vet jeg ikke, men det er altså et såpass stor irritasjonsmoment at jeg føler det burde nevnes. Jeg mener at man enten satser fult ut når man skal sette opp en spillserver, eller så kan man likegodt la være.

 

 

Ellers syns jeg det er (som sagt tidligere) kjempefint at Gamer.no satser på CS:S, stå på! :)

Endret av Stikko
Lenke til kommentar

#1 - Admins: Skaff dere gode admins som kan sin jobb. Ikke skaff admins som gir seg selv våpen osv. Da vil INGEN spille. Skaff gode admins som gjør sinn jobb, har også lyst til å bli admin selv.

 

#2 - Det finnes VELDIG mange gungames map ute å går. finn ikke for store, og ikke for små. og ikke maps MED FULLT av detaljer, det er ingen vits. Finn maps som er bra for alle. PM meg hvis dere vil ha noen maps som er bra, jeg kan ikke komme på noen mens jeg skriver dette.

 

- Spawn protection time er bra, men derfor ikke skaff får små maps. Er kjedelig at folk kan løpe rundt hele mappet ikke dø. Dere skjønner hva jeg mener

 

3# - Jeg har ikke opplevd noe lagg på GG serverne. De_dust2 serveren er desverre ganske ofte tom. Jeg var nettop med å få liv i GG serveren. Alt det kreves er at du bare venter til en person til joiner, så kommer folk inn.

 

4# - Dere må ha maniadmin, MYE lettere for admins og spillere. Du kan skrive nextmap ( da ser du hva neste map er) Timeleft ( hvor lenge til det skiftes map)

votekick( Votekick afk eller noen som ikke oppfører seg) admins har en VELDIG enkel jobb. PM meg hvis dere trenger hjelp til hvordan man legger inn.

 

5# Serverne: Slotsene på serveren er helt bra, 16 på gungame og 20 på dd2 serveren. Ikke få mere på noen av de, det blir for mange folk.

Husk pingrate på ca 100, altså at du blir kicka for over 100. Dette må fikses med mani admin, PM meg så kan jeg hjelpe der å :)

 

Er ikke noe mere jeg skulle ha sakt i denne omgangen, bare jeg får spillt litt mere på serverne kommer det nok mere :)

Lenke til kommentar
Har et tips om en type server jeg og endel andre savner.

En server med RIFLES Only, altså No AWP eller våpen med scope, og FF = Off.

Har ikke funnet en slik server med god nok ping.

Håper dere har lyst til å lage en slik server. :)

 

:w00t:

8987436[/snapback]

 

Quoted for truth, mtp. AWP. Scout og andre rifler med scope på gjerne være med. Passer seg bare dårlig med railgun i CS :p

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t9DveYkZ

dust2 only? Hva med en litt artig mapcycle istedet? Det er jo masse gode maps som aldri ligger i noen mapcycle, og det er begrenset hvor artig det er å spille dust2, aztec og inferno hele tiden.

Lenke til kommentar

Først vil jeg takke for alle tilbakemeldinger som har kommet. Det var artig å spille sammen med flere av dere i går kveld, og det er tydelig at det er stor interesse for dette intitiativet. Men det er også tydelig at vi har mye å jobbe med.

 

Vi er klar over at behovet for tilstedeværende admins er stort, og dette vil det bli gjort noe med innen rimelig tid. Vi har fått inn flere adminsøknader som vil bli behandlet, og vi har også vært i kontakt med andre aktuelle kandidater for denne rollen.

 

Dette er en bitteliten start, med stor og brå suksess. Vi håper derfor dere smører dere med litt tålmodighet, inntil vi kommer oss opp på det nivået vi ønsker å være. Tilbudet vil gradvis bli bedre, etterhvert som vi blir kjent med systemet, og får fatt i de rette menneskene til å jobbe med det.

 

Happy fraggin' :-)

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...