Gå til innhold

Everybody Hates Chris/Alle Hater Chris


Anbefalte innlegg

Sikkert mange som har lakt merke til at Alle Hater Chris eller Everybody Hates Chris som det egentlig er, har tatt over for Malcom i Midten.

Dette var unødvendig av TV 2 siden det alltid var stas å komme hjem til MacGyver, (Som kommer tilbake :D ) Malcom i Midten, Friends, Scrubs så That the 70's Show.

At TV 2 kan være så dumme og fjerne både MacGyver og Malcom i Midten, de hadde fått større seertall enn noen sinne!

Men tilbake til Alle Hater Chris, handler om komikeren Chris Rock sin barndom mens han vokste opp i Brooklyn med sin familie. En Ripoff av Alle Elsker Raymond.

Da Everybody Hates Chris premiere fikk den større seertall enn NBS's Joey.

Everybody Hates Chris har vært en så stor sukse i Amerika at de holder på nå og lage en ny seson. (Uheldigvis. :nei: )

At Everybody Hates Chris ble en slik sukse i Amerika vet jeg ikke hvorfor, men jeg syns at det er grundig kjedelig og vil heller se gamle episoder av Malcom i Midten da! :thumbdown:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nei, eg synes Everybody loves Chris er underhaldande eg.. Litt kult å sjå noko nytt enn berre Malcolm i midten. Selfølgelig er Malcolm i midten best! Skal MYKJE til for å slå den kongeserien, men når dei same gamle episodane byrjar på nytt og på nytt og på nytt så blir ein litt lei til slutt.. Alltid kjekt å prøve nye ting ;)

Lenke til kommentar
Gjest member-97590

Alle hater chris, er forferdelig.

Koffor ikkje bare forsette med Malcolm i Midten?

Blir så irritert av den "kommentator" stemmen til Chris, høres ut som at han sitter på dass og presser for harde livet mens han snakker.

Lenke til kommentar

Så lenge malcom i midten har gått på tv2 har jeg likt programmet.. Da jeg fikk se alle hater chris som tok over(i alle fall for sommeren) ble jeg positivt overrasket. Likte programmet veldig godt. Ikke helt malcom i midten, men bra med et avbrekk :thumbup:

Lenke til kommentar

Det går greit å se på Alle hater Chris av og til, men det er ikke en serie jeg kommer til å slå på tv-en for å se på. Jeg kan se på den i mangel av noe annet. Malcom i midten brukte jeg heller ikke å se på. Men av en eller annen grunn så virker det som om at jeg har sett alle episodene som sendes minst en gang før :hmm:

Lenke til kommentar

de har sendt malcom i midten veldig lenge. jeg husker at det gikk da jeg gikk i sjuende, og nå har jeg gått ut av tiende. jeg har sett de fleste episodene igjen og igjen og ble lei av det.

 

jeg digger Alle hater Chris. liker ikke friends, men det er mange andre som liker det så jeg skal ikke bry meg med det.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...