Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg liker Tim og Jeffy best av personer, i motsetning til Tyler Durden som er litt.. vel, han er ikke spesielt kul. Jeg hadde ikke invitert ham på festen min ihvertfall. Tim er ålreit, men jeg synes alle de filmene er alt for lange. De gjentar og gjentar og er generelle og vage og innimellom spretter det en godbit frem. Skulle gjerne sett en kondensert versjon for de av oss som kan høre en sosialpsykologisk teori uten å måtte høre titalls historier for å få bekreftet at den har rot i virkelighet. Det rekker jeg fint å finne ut selv.

Lenke til kommentar
.. så jeg ikke fremstår som en sprengkåt fyr på perm

DER er feilen jeg har gjort i det siste! Faen..

 

Hva er folkets planer for helgen?

Selv har jeg aldri vært mer klar for å herje Oslos gater :mrgreen:

Vel, planen er som følger. Lørdag: utvikling til strid, deretter spille CS kvelden lang, til rundt to tida om natten. Forhåpentligvis vinner laget mitt compoen også.

 

Noen som har The Annihilation Method med style, mystery osv.? Har sett gjennom DVD'ene flere ganger og er mye bra å hente der synes jeg. Er så mye lettere å få ting inn når man ser noe på film enn å lese lange bøker. Noen som har PUA filmer å anbefale?

Jeg likte selv The Annihilation Method ganske godt. Greit nok at det er veldig rutine basert, men spesielt LAS VEGAS greia likte jeg, og morsomt å bruke innimellom. Jeg har godt opp noen poeng i løpet av det året det snar har gått siden jeg oppdaget PU. Slev mener jeg at det beste er å skaffe informasjon fra begge leire (natural vs canned) for så å ta det du liker. Jeg mener selv det ikke er noe galt med å ta en liten rutine eller to.

 

Har også begynt å titte litt på Gunwitch method etter at å ha lest postene til en eller annen rabiat oslugutt på et annet forum. Men det finnes ikke tvil om at fyren får seg noe, og så mye drama som han lager, må man jo nesten se litt på tingene han anbefaler. Også morsomt med folk som har et annet fokus enn det "alle" her inne har, om at Natural er det beste, basta bom, helt uavhengig av hva ditt mål er. Som han sier, ikke glem at det heter ASF - Alt Seduction Fast. Morsom fyr, og gleder meg til å møte han til sommeren.

Lenke til kommentar
Fett å høre! Jeg følger stort sett den samme rutinen som du gjør. Litt C&F og de fleste skjønner ikke en dritt. Spesielt 10'erne, de blir bare snakket til sånn av faren sin. Ser du er fra Østlandet, samma som meg. Ta og send en PM dersom du er hypp på å utveksle litt rutiner, for alt jeg veit så kan jeg gå på samme skole som deg! ;)

 

Jeg er interessert i litt VGS-stoff. Så om du har noe av interesser, så vil jeg gjerne at du legger det ut :-)

 

Andre som har noe av interesser på vgs feltet?

Vær kul, hyggelig og grei, og bruk KINO. Hei vent, det var kanskje egentlig det nesten all pick up handler om?

 

 

Ahh, savner utelivet. Vil ut NÅ! Og NÅ!

Lenke til kommentar
Fett å høre! Jeg følger stort sett den samme rutinen som du gjør. Litt C&F og de fleste skjønner ikke en dritt. Spesielt 10'erne, de blir bare snakket til sånn av faren sin. Ser du er fra Østlandet, samma som meg. Ta og send en PM dersom du er hypp på å utveksle litt rutiner, for alt jeg veit så kan jeg gå på samme skole som deg! ;)

 

Jeg er interessert i litt VGS-stoff. Så om du har noe av interesser, så vil jeg gjerne at du legger det ut :-)

 

Andre som har noe av interesser på vgs feltet?

 

Hehe, begynte vel ikke for alvor å sette meg inn i dette før for 7-8 måneder siden, men kan da alltids dele det jeg har erfart så langt ;) Samtlige av targets som jeg har, eller i det minste forsøkt å game på VGS, har vært som en klegg så lenge jeg har behandlet dem som vanlige mennesker, og ikke som prinsesser! Synes det er merkverdig at hver eneste gang jeg gir fullstendig blaffen i hva hun måtte mene om meg og hva jeg gjør, samtidig som jeg egentlig ikke har et godt øye til target, så nærmest stalker hun meg! Derimot, når jeg begynner å snakke litt mer med henne enn hva jeg gjorde før, så dabber interessen av for targets del, og det er i alle fall her jeg må forbedre meg ;)

 

Og selvfølgelig, kino er veldig viktig dersom du ikke er interessert i å sitte og høre på hvor full hun var og hvor lei seg hun er for at hun pulte den og den gutten i helga, hver mandag.

Endret av Mido
Lenke til kommentar

Når det gjelder hele VGS-gamet så finner jeg det ganske snodig. Skyldes nok at target har et usammenhengende kroppspråk som noen ganger ikke stemmer med det hun sier. Det gjelder jo absolutt det å ikke vise for mye interesse, som Mido her sier. Det er som i klubben, og da tenker jeg på det som Tim kaller "Rythm 10-2". En må vise at en kan ha det gøy med venner, og samtidig gi visse signaler til target.

 

Ellers så bruker jeg ingen spesieller rutiner, passer bare på vise nok intent og state. Synes det egentlig kan være vanskelig å komme inn i state på skolen. Det jobber jeg fremdeles med...

Lenke til kommentar

Hadde en liten "aha-opplevelse" i går angående det med bare å ha det gøy. Rocka dansegulvet noe helt villt og hadde det grisefett, og masse jenter kom bort og begynnte å danse foran og rundt oss osv, også var det par gutter som bare sto og stirra og ikke skjønte så mye.. Har fortsatt litt problemer med å ta det videre dog, men det kommer vel etterhvert som man prøver og feiler litt.

 

Forøvrig, etter å ha bodd i England en stund, så kan jeg ikke skjønne hvor i helvete den myten om at engelske damer er stygge har kommet fra. God daaaaamn.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Jeg synes ikke engelske jenter er spesielt stygge, det er nok mer en myte enn en sannhet. At norske jenter generelt er pene, går jeg med på. Jeg antar at de fleste land vil komme til kort om de sammenlignes utseendemessig med skandinaviske land. Så er det noe i det at vi ofte tiltrekkes av mennesker med like trekk som oss selv, ikke at det har noe å si i diskusjonen engelske jenter kontra norske.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...