Gå til innhold

Mus som "hakker" (Mx500)


Anbefalte innlegg

Er det noen som vet hvordan jeg kan bli kvitt en slags "hakking" ved normal bruk, det er sikkert noen flere som har opplevd dette? Jeg har prøvd å bruke både usb og ps/2-porten men det forandrer ingenting. Jeg har også lasta ned mouseware 9.75, men det gir seg ikke. Jeg bruker Windows XP, med alle siste oppdateringer, unntatt service pack, seff! ;)

 

Jeg har hatt samme problemet før, med ei annen maskin, det var på Windows ME med vanlig Logitech scrollmus, men det kom etter at jeg la inn noe som het Ps2rate, ett program som skulle gjøre det glattere, osv. Da kom samme "hakkinga" og jeg la inn Windows 98 SE istedet.

 

Flere som har opplevd dette? :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hvilken mus bruker du nå ?

 

Jeg bruker Windows XP, med alle siste oppdateringer, unntatt service pack, seff!

Hvorfor er det en selvfølge at du ikke har installert sp1 ? Hvis du installerer winxp på nytt og legger inn sp1 med en gang unngår du mange problemer. Det gjorde jeg ;)

Lenke til kommentar

Jeg bruker Logitech Mx500, på tross av "hakkinga", den er helt ny...

Jeg får ikke til å oppgradere til SP1, av div grunner... :p

 

Jeg hadde tenkt å få fiksa dette uten å måtte reinstalle Windows, derfor prøver jeg å få hjelp herfra..

Lenke til kommentar

prøv å avinstaller ALT av drivere til musa.. ta musa ut av usbn.. sett i den gamle musa og restart maskina (for å være sikker på at all møkk er borte)

 

så tar du å setter i logitechen igjen. i en annen usb-port en du brukte den i sist, slik at den henter all software på nytt igjen.. da bør den virke. hvis iikke. lever musa tilbake da er den muligens føkka åt skogen..

Lenke til kommentar

virker som at det er fiksa nå... fjerna alt, satte i 2knappers mus, starta opp, renska opp det siste av drivere osv, reboota, satte inn mx500`n, la inn mouseware 9.75 og la musa på en sånn blå tøymusmatte som alle har, og det hakker ikke... blir visst så jeg må bite i det sure eplet og kjøpe meg musmatte til flere hundre allikevell da, hvis jeg skal få max utbytte av optikken... :evil:

Lenke til kommentar
virker som at det er fiksa nå... fjerna alt, satte i 2knappers mus, starta opp, renska opp det siste av drivere osv, reboota, satte inn mx500`n, la inn mouseware 9.75 og la musa på en sånn blå tøymusmatte som alle har, og det hakker ikke... blir visst så jeg må bite i det sure eplet og kjøpe meg musmatte til flere hundre allikevell da, hvis jeg skal få max utbytte av optikken...  :evil:

Da vil jeg anbefale deg å kjøpe en func 1030, fås hos www.microplex.no

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...