Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den store kjærlighetstråden v3


Anbefalte innlegg

 

Kjærlighetstråden trenger lykke!

 

HansiBanzi + Lykke-lita

 

:love:

Gratulerer :)

 

 

Tusen takk! 

Gjensidig kjærlighet altså dere, det er så herlig!

 

Skal møte "svigers" i jula! Jeg gleder meg mer enn jeg gruer meg for ryktene tilsier at jeg er godt likt allerede :laugh:

 

Kjærlighetstråden trenger lykke!

 

HansiBanzi + Lykke-lita  

 

  :love:

 

Herlig! Det unner jeg deg virkelig!!! :new_woot:  :wee:  :thumbs:  :woot:  :fun:  :love:  :cool:

Tusen takk! Så koselig. Perfekt avslutning på et bra år :D Og jeg gleder meg til fortsettelsen  :love: 

 

Lykke til med å møte "svigers"! :) Moro at det har gått så bra for deg. 

Endret av Lykke-lita
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har holdt på med ei siden tidlig oktober. Vi har hatt det travelt begge to med eksamensperioder og mye andre verv som skjer og tar opp tiden, så ikke fått hengt utrolig mye egentlig, men truffes i snitt kanskje 2 ganger i uken. Vi har snakket om hvor vi er på vei, om vi er sammen ved flere anledninger, sist nå før jul siden det ville bli en stund til neste gang vi ser hverandre og jeg ville vite hvilke rammer jeg hadde å operere innenfor.

 

Problemet mitt med henne/oss er at hun er satan så vag i sine formuleringer og håpløst tafatt. Foruten den første gangen, før vi hadde sex, så har jeg alltid vært den som tar opp tema angående oss. Hvorvidt vi dater andre, hvorvidt vi ser for oss noe mer, hvorvidt vi faktisk er sammen nå som vi har holdt på et par måneder. Hun er typen til å svare "Tja, vi er vel kanskje det" på spørsmål om vi er sammen, eller "Hmm, vi kan vel kanskje det??" om jeg spør på Face om vi skal ringes en ettermiddag for å prate.

 

Dette, kombinert med at hun ikke gir noen jævla lyd fra seg nå i ferien, går meg på nervene. Hun sender snap en gang daglig uten noe tekst (Tilsynelatende for å opprettholde de 40+ dagene vi har snappet på rad nå), og etter vi ringtes 21 des. så ga hun ingen lyd fra seg før i går, da hun skrev 2 linjer om at hun savner kroppen min på Facebook. I mellomtiden har søstrene og brødrene mine daglig kontakt med sine nære på andre enden av landet. Jeg skjønner ikke hvorfor i faen hun mener vi er sammen (eller sier det til meg i alle fall, hun viser absolutt ingen affekt foruten de gangene hvor hun ligger i armkroken min) når hun ikke noen gang tar initiativ til å snakke med meg. Jeg har sagt til henne flere ganger at hun er dårlig på å gi lyd fra seg, men hun bedrer seg ikke noe.

 

Kan skrive langt og lenge om alt som plager meg, men ble egentlig bare forbannet nå av at hun bare hadde 5 min å snakke etter nesten en uke uten kommunikasjon. Hun måtte inn igjen til familien så de ikke ble mistenksomme. Hva faen liksom, kan man ikke ta seg litt tid til å snakke med en som en tilsynelatende bør være glad i?

 

Beklager banningen, er veldig oppgitt nå, men er jeg også totalt urimelig?



Anonymous poster hash: a286b...442
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Og lol ass, det hun sa de 5 min som jeg syns utmerket seg, var at hun hadde brukt de siste dagene på å se på serier og film på pc-en. Ikke akkurat som om hun har dårlig tid til å prate med meg.

 

Sitter her og vurderer å gjøre det slutt, jeg må ha ei som klarer å snakke og som faktisk bryr seg litt for at jeg skal gidde å gjøre noen innsats. Før den tid, bør jeg dog finne ut litt mer hva som egentlig ligger bak, om hun faktisk bare er totalt rævva på å kommunisere. Hvordan tar jeg dette opp uten å skremme henne bort?

 

Ideelt sett tar jeg det opp face to face, men det er over 2 uker til vi sees og innen den tid rekker jeg å ødelegge alt ved å gruble på det. Tips?



Anonymous poster hash: a286b...442
Lenke til kommentar

Må si jeg føler med deg, hørtes frustrerende ut.. Har ingen gode tips, men for å være brutalt ærlig så virker det ikke som hun er interessert i et seriøst forhold desverre. Håper jeg tar feil da, for din skyld ;)

Jeg ville nok spurt rett ut, "vil du ha meg eller bare kroppen min?"

(ref dette:)
 

...hun skrev 2 linjer om at hun savner kroppen min på Facebook

 

Endret av Cou10nho
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...