Gå til innhold

Nytt Tv. 100 eller 50HZ?Wide eller vanlig?Flat eller "r


GOMP

Anbefalte innlegg

Dette er vel kanskje ikke no dataspørsmål men det skader vel ikke å få deres meninger om en ting.

Prisforskjellen mellom Flat og "rund" billedflate er 3-4000kr. Er det virkelig verdt pengene å kjøpe en TV med flat skjerm?

Jeg er koblet til kabelnettet til UPC. Er det gunstig å kjøpe en 100HZ TV med henhålt til dette?

 

Er det et spessiellt merke jeg bør se etter? Jeg har fått anbefalt Panasonic??

Alle svar blir motatt med takk :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg villle gått med 100 Hz, og flatskjerm, men det er jo bare meg :)

Så en på elkjøp med det, til rundt om 9 k.. Ellers har jo Siba noen bra TV'er (vet ikke om Siba er rundt over hele landet men ligger ihvertfill nær Stavanger). Ikke så dyrt der heller. Men 100Hz må du jo nesten bare ha, mye mer behagelig å se på :D

 

- Azton

Lenke til kommentar

Vær litt forsiktig med 100hz... Jeg har efart (som mange andre) 100hz faktisk ikke er noe å kjøpe nå. Teknologien er oppskrytt. Nå har jeg ikke testet med de aller dyreste modellene (15.000 og oppover), men på et Philips 32 tommers WS (100hz) til vel 12.000 ble jeg skuffet over kvaliteten bildet ble. Bildet er MYE bedre på et gammelt 28 (elns) tommer 4:3 enn på det nye. Bruker også UPC. Jeg har også hørt 100hz kan "hakke"

 

Skal du kjøpe et "billig" tv (under 10K) kjøp 50hz. ellers har kanskje 100hz teknologien blitt bedre på de dyre tv'ene. det er ikke noe nevneverdig flimmer på de nye 50hz tv'ene heller.

 

Men valget er selvfølgelig ditt :)

 

Mvh

A. Lyse

Lenke til kommentar

Jeg har en SONY trinitron 32" widescreen 100Hz. Den koster "litt" da, men er en fantastisk bildekvalitet på den. Jeg ser lett forskjell fra denne og de litt billigere modellene.

 

Synes også at "flat" skjerm er mye mer behagekig å se på en "runde".

 

Jeg har sammenlignet mitt SONY med et Philips til 17.000kr. Synes SONY har bedre bildekvalitet. Så jeg vil på det sterkeste anbefale SONY.

Lenke til kommentar

Vær oppmerksom på hvor mye mindre en 28" widescreen er enn en 28" 4:3. Så om du skal ha widescreen og sitte på vanlig avstand fra TV'n, - bør du ha minst 32". Jeg har 36" og det er ikke veldig stort.

 

Så må du merke deg at en vanlig 4:3 er bedre egnet til TV-sendinger enn widescreen, og du får 4:3 billig i dag.

Lenke til kommentar

Er det denne du har Drakh? "SONY KV32LS60"

De har den på elkjøp til 8995.-

Veldig mye tv for pengene.

 

32" Sony med Trinitron Wega bilderør 100hz., Nicam stereo + subwofer 70w. Med hele 3 scart tilkoblinger vil du kunne koble til det meste av video, dvd osv. Tekst tv med 250 siders minne. Norsk betjeningsmeny. Leveres også med universal fjernkontroll for betjening av VHS og DVD.

Lenke til kommentar

Ikke bland kortene nå, det finnes vel ikke noen TV med digital inngang? Det er jo heller ikke nødvendig, alle TV'er virker jo mot en digital set-top box.

Siste nytt i TV er jo plasma skjermer, og de er jo egentlig ikke en TV, men en ren skjerm. Du har da innganger som compositt, S-Video, SCART RGB, BNC RGB, og VGA (de 3 første er TV interface, de 2 siste er PC interface). DVI har jeg enda ikke sett på plasma skjermer.

Lenke til kommentar
Ikke bland kortene nå, det finnes vel ikke noen TV med digital inngang? Det er jo heller ikke nødvendig, alle TV'er virker jo mot en digital set-top box.

 

Aner ikkje

 

Jo dei fungerer, men du får ikkje den samme kvaliteten på bilde i forhold til tilkobling direkte på TV'en har eg hørt (ikkje nok båndbrede)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...