Gå til innhold

Hvilken skuespiller ville du tatt en øl med?


Mushaboom

Anbefalte innlegg

Hvis du kunne sitte deg ned og ta en øl med en hvilken som helst skuespiller, hvem ville det blitt? (aka. hvem ville du helst møtt.)

 

Moderatoranmerkning:

 

Denne tråden får én sjanse til, så lenge folk begrunner svarene sine. Innlegg med svar som kun inneholder navn eller er tilsvarende minimalistisk, f.eks:

 

Bruce Willis

 

Bruce Willis er kul

 

...vil bli slettet uten forsvarsel. Telletråder gjør ingen noe godt. Blir det for mange innlegg av denne typen, vil tråden bli stengt igjen.

 

-----------------------------------------

 

Tror jeg helst ville møtt Owen Wilson, han virker som en gjennomført kul type. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En skuespiller jeg kunne ha tenkt meg å ha tatt en øl med, er Frank Vincent, en italiensk-amerikansk skuespiller kjent fra Goodfellas, The Sopranos og flere spill i Grand Theft Auto-serien. I The Sopranos spiller han en total badass og det ville vært spennende å se hvordan han er i virkeligheten. Ettersom han er en av mine favorittskuespillere, hadde det vært interessant å diskutere litt "acting techniques" med ham også :cool:

 

I tillegg er det alltid artig å snakke med amerikanere, og det blir vel forsterket 1000 ganger av fylla ^^

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf
Kevin Smith. Han virker som en kar. Og vi har mange av de samme interessene. Pluss at vi kunne prata dritt om Tim Burton hele kvelden :p

8795636[/snapback]

 

Liker ikke Smith Burton?

 

Jeg kunne gjerne tatt en øl med Quentin Tarantino (surprise), men måtte nok prøvd å holdt meg mer eller mindre edru for å skjønne ham mellom alle "aaaalright" og "you know". Tatt en Avary og rett og slett picked his brain.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-105082

Jeg ville gjerne tatt en øl med Will Smith. Synes han er en utrolig morsom kar, som så og si alltid er glad. Virker som er trivelig person :)

Endret av medlem-105082
Lenke til kommentar
Jeg kunne gjerne tatt en øl med Quentin Tarantino (surprise), men måtte nok prøvd å holdt meg mer eller mindre edru for å skjønne ham mellom alle "aaaalright" og "you know". Tatt en Avary og rett og slett picked his brain.

8795784[/snapback]

Jo takk det samme. Har egentlig mer lyst til å ta en øl med regissører enn skuespillere. Og Tarantino er vel den jeg mest ville likt å ta et ord med.

 

Av skuespillere vill jeg gjerne snakket med Jim Carrey, Robin Williams og Eddie Izzard fordi alle er hysterisk morsomme. Så ville jeg tatt en alvorsprat med Jim angående rollevalgene hans.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Tarantino strengt tatt skuespiller også. Og de fleste 'store' regissører har hatt en cameo eller to som kan brukes som hjemmel for å velge dem.

Lenke til kommentar
Haha, sant det. Utrolig mye rart man kunne ha diskutert med Arnold, men jeg frykter at han blir som Conan i fylla.

8796386[/snapback]

Jeg ser for meg corny Terminator-quotes. xD

 

En annen skuespiller jeg kunne tenkt meg å slå av en prat med er David Schwimmer, rett og slett fordi oppsynet på fyren får meg til å smile.

Lenke til kommentar

Tja, så lenge det er nok øl inne i bildet skal du ikke se bort fra at jeg kunne tatt en øl med de fleste skuespillerne, men noen av de jeg kunne tenkt meg å ta en øl med er jo selvsagt: Tarantino (egentlig unødvendig å utdype den mer, Tarantino er jo Tarantino), Daniel Craig (har ekstremt lyst til å se om blikket hans er like iskaldt som i Casino Royale) og selvsagt Johnny Depp (Hadde jeg vært homofil/jente er det ingen tvil om at jeg hadde prøvd meg over en halvliter med han. Sykt kjekk og kul fyr).

Lenke til kommentar

Chris Walken: Dette mennesket er så latterlig fascinerende. Hver handling han gjør er med en selvtillit jeg ikke kan drømme om å oppnå, og han redefinerer "kul" med hvert skritt. Han må være helt utrolig å prate med, og sikkert enda mer etter noen bruskies.

 

Bill Murray: Da helst vodka fra en kaffekopp på en sliten hybel, med litt xbox.

 

Hvis vi dog snakker en å snakke faget med, og å lære av, så hadde det blitt Sam Mendes av regissører og Aaron Sorkin eller Charlie Kaufman av forfattere. Jeg tror det er mer å lære av dem om hvordan lage en kvalitetsfilm enn mange andre i industrien.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...