Gå til innhold

Den store Dell XPS m1330 tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vil dette si at vifta ikke slår seg på i det hele tatt under normal surfing? Dvs. at du omtrent må lene deg intill maskinene for å høre noe?

 

Jeg er nemlig litt i tvil om min maskin bråker unormalt mye, jeg kan nemlig fint høre at en eller annen vifte går hele tiden. Greit å vite hvordan det er ellers før jeg tar en telefon til Dell :)

Lenke til kommentar

Nå har endelig min M1330 kommet i hus. Men men...

 

- Opplever relativt mye lyd fra den. Akkurat nå står vifta i venstre bakkant stille. Men kan allikevel høre en susing, er det flere vifter eller er det harddisken som høres så godt? I tillegg kan jeg høre en høy pipelyd som avbrytes av og til av et øyeblikks "knatring".

- Syens at tastaturet gir litt mer etter på høyresiden enn på venstresiden. Noen som opplever det samme?

 

Er det noe å gjøre med? Grunn for reklamasjon?

 

Har HK. rev. A04

 

Uansett en utrolig flott pc!

Lenke til kommentar

Synes det er en flott pc selv, men lyden blir et frustrasjonsmoment for min del. Prøvde å ringe engelsk XPS support, men dem er ikke mye villige til å hjelpe. De vil helst at jeg skal snakke med den norske avdelingen. Pffh! Mens da den norske setter meg automatisk over på den engelske. Dammit! Nå er jeg lei.

 

Mitt hk er også A04.

 

Tror nesten siste utvei blir å sende hele skiten tilbake og finne meg et annet produkt.

Lenke til kommentar

Når én velger å få med Windows Vista Ultimate Norsk, er dette 32bit eller 64bit utgaven?

Eller er det den universale utgaven med både 32bit og 64bit?

Og jeg ønsker å ha engelsk operativsystem, på grunn av det er mye mer praktisk for meg, og det kommer oppdateringer tidligere. Men om jeg har norsk versjon av Vista og installerer engelsk språk pakke, blir det akkurat som å ha en ren engelsk utgave av Vista? Eller trenger jeg fremdeles norske oppdateringer osv..

Lenke til kommentar
Det er 32bit etter det jeg har skjønt.

 

Utrolig synd at det ikke engang er mulig å velge 64bit da, spesielt når du kan velge 4GiB RAM

 

Er det noen som kunne ha forklart hvordan denne "3 års Business Accidental Damage Support - temapakke" egentlig fungerer?

Når jeg leste informasjonen som var skrevet om den på DELL sine sider, så fikk jeg inntrykk av om jeg skulle være uheldig å søle en halvliter Cola utover maskinen, så hele maskinen kanskje ikke til helvete, tastene ville hvert fall være temmelig ubrukelig etterpå, eller om jeg skulle være uheldig å klare å miste den i bakken slikt at den fikk noen skader eller noe liggende, så får jeg dette 100% gratis fikset av DELL? Uten noen som helst av kostnader så får jeg PC-en fikset og levert tilbake i tipp-topp stand?

Det virker litt for godt til å være sant. Det må da være noe skjult med veldig liten skrift her?

Det står jo også at jeg kan få en erstatning som er av siste maskinvare, det vil vell si at om jeg er uheldig å skader min M1330 om 2år, så kan jeg få en helt ny maskin som innehar da tidens maskinvare osv? Det kan da ikke stemme? Helt gratis?

Endret av RamGuy
Lenke til kommentar

Har ringt inn til XPS support enda en gang og nå fikk jeg snakke med ei som var litt mer til hjelp. Hun forklarte at dette er ett problem dell er klar over, men at det er hos Intel feilen ligger altså pipelyden kunne opptså på bestemte modeller av DUO CORE prosessoren, likevel kunne hun ikke komme med utdypende info om hvilke CPUer dette dreide seg om.

 

Derimot fikk jeg tilsendt en link av henne via mail der dell gir ett kort resonnement på problemet.

 

Der blir det sagt at når CPuen går i en power saving mode (C3) blir det en variasjon i spenningen som resulterer i hørbar lyd (15 - 20 kHz). For å unngå at CPuen går letteres i C3 modus kan en ha bluetoothen slått på, men det vil resultere i nedsatt batteritid. (Dette hjalp nærmest null for mitt støyproblem :/)

 

Dells uttalelse rundt "high pitched buzzing noise"

 

Hun kunne si at det ble "jobbet" med saken, og at en mulig løsning ville komme som en fremtidig BIOSoppdatering. Med andre ord vil det lite sannsynlig hjelpe noe om en tekniker bytter ut hovedkortet ditt for å løse problemet ettersom "feilen" ligger i måten CPUen til Intel går i strømsparemodus.

Endret av Arcadiuz
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...