Gjest Slettet-Lk8eL7iw Skrevet 26. mai 2023 Skrevet 26. mai 2023 Milkeyway smøresjokolade, mmmhhh usunt og fullt av palmeolje med den var veldig god
Mr.M Skrevet 9. juni 2023 Skrevet 9. juni 2023 hvor ble det av Kronborg postei eller Kronborg leverpostei? mener å huske den var å få tak i alle fall rundt 2005 ? ganske grovmalt konsistens med tydelig løk/leversmak og kom i rektangulær alu-beger og delvis gjennomsiktig lokk. Fantastisk smak som aldri greid å finne på andre leverposteier-typer.
Tangent Skrevet 9. juni 2023 Skrevet 9. juni 2023 Mange her snakker om pålegg fra svunnene tider som man måtte kjøpe, men hva med noe så enkelt som: Varmt hylferskt hjemmebakt brød, med nyrørt jordbærsyltetøy, fersk leverpostei eller fersk gulost med et glass iskald melk ved siden av..... 1 1
Karltorbj Skrevet 9. juni 2023 Skrevet 9. juni 2023 (endret) Tangent skrev (18 minutter siden): Mange her snakker om pålegg fra svunnene tider som man måtte kjøpe, men hva med noe så enkelt som: Varmt hylferskt hjemmebakt brød, med nyrørt jordbærsyltetøy, fersk leverpostei eller fersk gulost med et glass iskald melk ved siden av..... Riktig, enkelt. Nar jeg var guttunge, hadde handelslaget, en broedbil. Naar den kom. ville vi ha varmt broed med smoer og sukker paa. Kanondig! Endret 9. juni 2023 av Karltorbj 1
Mr.M Skrevet 9. juni 2023 Skrevet 9. juni 2023 Tangent skrev (19 minutter siden): fersk leverpostei eller fersk gulost var vel få som lagde det hjemme? men, det var langt flere lokale slakteri/pølsemaker forretninger en gang i tiden, kan huske "nyskåret salami" fra han i mitt nabolag. Den, på ei skive fersk sprø formloff og et glass iskald melk ved siden av, gud det var godt. 😀 1
Gjest Slettet-ZwZXKsIXQp Skrevet 9. juni 2023 Skrevet 9. juni 2023 Tangent skrev (59 minutter siden): Mange her snakker om pålegg fra svunnene tider som man måtte kjøpe, men hva med noe så enkelt som: Varmt hylferskt hjemmebakt brød, med nyrørt jordbærsyltetøy, fersk leverpostei eller fersk gulost med et glass iskald melk ved siden av..... Så sant, så sant. Problemet var bare at mor sparte på sukkeret. Surt og hjemmelaget ripssyltetøy minnes ikke med glede…..
Karltorbj Skrevet 9. juni 2023 Skrevet 9. juni 2023 (endret) Kom paa Peanoettsmoer, har vi vaert bort i det? Litt toert, det norske. Det maatte du i hvert fall, ha syltetoey paa, noe jeg ikke fant ut, foer jeg ble voksen. Endret 9. juni 2023 av Karltorbj
Gjest Slettet-ZwZXKsIXQp Skrevet 10. juni 2023 Skrevet 10. juni 2023 Pultost og gammelost var saker det. Særlig pakket i matpapir og lagret i romtemperatur frem til spisepausen. Fytterakkern…….
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå