Gå til innhold

SELV ANG IV ELSE


Anbefalte innlegg

Hei, Jeg har hørt noen rykter om at Den Katolske Kirke snakker om det jeg snakker om.. At di har vert en stridende, Kirke en stund men at di ikke lenger er det. http://www.katolsk.no/artikler/kikfell.htm

 

Jeg sa at vi var Guder, og jeg sier at Maria Magdalena også er Apostelenes Apostel sa jeg.

Jesus var nokk ikke den dere trodde. Men den jeg trodde. :)

 

Ser dere nå hvem jeg er? hehe, samme for meg hva dere tror, for mange tror ikke men mange tror, og dem som sår rikt skal tjene seg RIKE, STYRTRIKE! Jeg er i Cyber Space!

 

Sannheten om bibelen og di fire testamenter, og di litt eldre testamentene:

 

Med evangeliene mener en vanligvis de 4 bøkene i Det nye testamentet at det er fire årstider, og at det var det for lenge siden også har jeg hørt... Jeg fikk høre at våren også er den som kommer forran sommeren... Først så var det: Jo en marken, da også, men ble flere, og: kunnskapen økte, og folk formerte seg, og havnet i US, så det at penger ogsånt havnet der hvor di som viste hva skriften sier, og som bor der.. Di er nå ganske rike, og på dollar er det også et lite bilde av et hus, med et øye av Farao.. Jeg mintes og huske at slik var det også i Egypt.. Men mange har sagt at det der har ikke skjedd. Vell, jeg grunnet på dette, og fant ut at jeg tror jeg mente US, da jeg skrev.. Men er ikke sikker slik dere ikke er sikkere på det.. Vel, nå kan jo folk luke ut disse, slik at vi kan være litt frie :) Jes jes, jeg fikk testamente som hadde rød farge med Gullskrift fra av min mors mor, jeg tenkte at dette ønsker di seg, tenkte jeg at skulle bli oppfylt, og at Fariser Kongen skulle UT, av sitt hus, for dere vil lede han ut, har jeg hørt det er blitt sagt.. Vell, For vi skal Jo være ved troen på Johannes :) Jeg tenkte og døpe dere alle jeg, slik at verden blir frelst ved fred, slik at alle blir friske! Jo han er us, altså, jeg pleier og si ting litt rart ettersom jeg ofte tenker litt for stort på ting... hehe, men at det er oss som er til sammen i alt og alle, for vi dør ikke.. nei hørte jeg.. Men ehh. Jo han er oss, og i oss :)

 

Tja, og mine venner er en som heter Paul, og en som heter Aksel, som jeg liker og betegne som fredens far.. Så tenkte jeg for meg selv igjen, og dere gjorde... Tja, denne Pontus denne pontus... President over USA.. stundet litt og så meg litt rundt i verden. Det må jo være Farao... Ikke sant? vel dere så det og har sagt det, så da er det jo sant, tror jeg, for jeg har god tro. Vel, nå viser jeg meg altså etter min død, for jeg trodde egentlig ikke på at jeg døde, selv når jeg sa det til folk. Korset er et symbol på Sola, og festet til verden var jeg..

 

Men verden er et helvete, når jeg er syk.. Jeg har hatt denne ADHD diagnosen, og fikk noe amfetamin, men den første var gal type. Så jeg fikk mye store depresjoner. Det var et riktig jordisk helvete, som det ofte brenner i.. Men jeg tenkte at dersom jeg gav mitt kontonummer, fordi dette koster så mye og at jeg ikke har jobb eller noe, så tenkte jeg å legge det ut: 1594 52 22066 og husk og ikke skriv feil ved og legge sette på en 6 eller noe, for at mange folk har tjent farao rik, men dersom dere gjør meg rik, etter som jeg gir dere Helligdommen min.. Så skal dere slippe Fattigdommen.. Glad i dere alle som lever, god lykke på livets vei :) Jeg har sagt A men kan dere si B? Vell, nå er profilen TurboNello (som har status Bartender) ganske så overbelastet i Verdens Gang (avisen VG) - www.Nettby.no

Endret av Lauritius
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei.

 

Vil minne trådstarter om hva nettiketten sier om overdreven bruk av store bokstaver, som også gjelder for emnetitler. Klikk på lenken for for mer innformasjon om regelen. Vennligst endre emnetittel, så unngår du at moderator stenger tråden.

 

Ta gjerne kontakt med moderator på pm om det er noe du lurer på i denne sammenhengen.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Ikke kommenter dette innlegget, men ta gjerne og p_report.gif dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet..)

Lenke til kommentar

Har spist ganske lite disse dagene, men i dag spiste jeg en baguet :) den var god.. Jeg vet det finnes med sild og brød også.. Men jeg er ikke død, for jeg trodde ikke på det når noen sa det, men trodde på mitt navn Lars, altså jeg trodde på meg selv, også trodde jeg vel på navnet Jesus Kristus også, mener jeg å huske, da jeg var barn.. Får før var jeg liten og søt, men nå er jeg ikke søt lenger :) hehe.. Ikke tenk navnet søtvin, engang, for det vil dere ikke, hehe, for det virker litt tufsette.. Nei, jeg går på Amfetamin.

Endret av Lauritius
Lenke til kommentar

Lauritius, Alastor, Reppelarsinj, rakanishu, Databamse er di som ser på.. Det jeg skriver er med biter, ikke syrebiter.. Data er bit ikke syre.. slutt og men alvor, for dere liker tull, for di dere liker det. Samtidig, som at Nello-in-Cyberspace sikkert også er overbelastet, så er VG alerede det....

Lenke til kommentar

Ja, styr unna alt som heter amfetamin.. Det mener jeg også har jeg hørt er sagt, for AM FET A Min... ikke sant? Til den hele og fulle Kristi Kirke hører ikke bare den ytre institusjon: Klippen som den er bygget på, det pyramideformede hierarki med rett til å lære autentisk og styre de troende. Posten vises nå av Lauritius, Jankee, Bamsemumsen, Lycantrophe, BrightSide, Reppelarsinj, Databamse alle hører hva jeg har å si og alle deres ønsker skal oppfylles ved deres egen lagånd, slik blir en verdens Ånd født. Dersom Den Katolske kirke lyver: da gjør di ikke noe dersom dere sender E-Post til: St.Laurentius , ved at dere drikker denne vinen gjennom Drammen, for dere pleier på og gjøre det. Jeg stundet litt på dette navnet: Reppelarsinj for jeg tenkte at: Reppe Lars In Jesus eller noe sånt noe.. for dere bruker det navnet heletiden, når dere under på noe.. vell, Se på det på den lyse siden.. Noe positivft er det med det.. :) dere kan lyve eller kan tro på ham... Denne Datan, er ei fint verktøy og spre rundt med Herrens Herlighet: Slik at den Hellige Ånd Blir til en Lag Ånd, forså bli Verdens Ånd!

Endret av Lauritius
Lenke til kommentar

morgster, BrightSide, som leser nå: Morgenstjernen er den samme som lyser om dagen, altså solen: Bli Lys!

 

Snobjorn kom inn: St.Laurentius men noe S der nei: S er ikke billig løgn om Jesus.. Men fjern US, fra kartet som er verdens fire hjørner: sik TV også er... Da di fikk høre om dette så ville di se hva som sto i VG, tror jeg.. Jeg er ikke sikker men jeg tror godt om folk. Jeg har sittet og stundet: Heilage dagen... mange årstider.. Jeg har vert i Hel, og det er i Norge.. Her er det kalt om vinteren.

Endret av Lauritius
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...