Gå til innhold

GTA P?reg spill


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Som dere antyder her, så er ikke just caue hyperrealistisk, men det er arti. Det er vel det viktigste? Hadde mange underholdende timer med dette spillet for litt siden.

 

Jeg har også true crime, men synes ikke spillet har noe atomsfære eller noe, ganske kjedelig etter min smak. Ikke var det realistisk heller, så der stiller begge spillene likt.

Endret av Brian_N
Lenke til kommentar

Just cause er underholdende nok, men har bare en hovedhistorie som bare varer i ett par timer. Bortsett fra det er det noen små oppdrag, der du skal ta over små områder, så får du av og til en slags reward. Spillet er utrolig stort, og det er litt trist egentlig at utviklerne ikke gjorde mer ut av det. Det kunne vært ett mye større og bedre spill, men utviklerne hadde tydligvis ikke tid nok.

 

Det som er litt kult med det er at du har en grappling hook som gjør at du kan henge deg fast i biler, helikoptrer e.l. Kan ha mye moro med bare det. Men etter en stund blit du rett og slett bare drittlei.

Lenke til kommentar

Total overdose er jo toppen av urealistisk da, men det var litt arti og underholdende det også da. Spesielt tøft når du fikk de svarte kassene (husker ikke hva det heter igjen) som du skjøt ut av. Kjørefysikken var elendig da.

 

Noe som var morsomt i just cause var å ta monstertrucken å kjøre ned fra det høøye fjellet som man også hadde en saveplass på. Full pinne nedover fjellet og du fløy til pakkistan noe som var så hysterisk moro.

Endret av Brian_N
Lenke til kommentar

Hvis du vil slippe unna urealistiske spill og spille noe som er godt laget, og har en bra SP opplevelse samtdig som du kan kjøre fritt hvis du vil, så bør du teste "Mafia"

 

Jeg har aldri sett på GTA med særlig positive øyne etter å ha spilt det, det var bare overlegent på flere områder når det kom ved tiden til GTA 3 var det vel.

 

Mange som ikke likte det siden de ikke likte oppdrag nummer 2, Taxioppdraget, siden der måtte du følge loven i 20 minutters tid, og stoppe på rødt lys og ikke speede.....jeg mener at dette var en av grunnene til at spillet var bra.

 

Det ligner på GTA, men er ikke helt likt på alle områder, GTA er mer "sandkasse" spill, mens Mafia er story/realisme med litt mer frihet enn andre SP spill.

 

Enjoy!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...