Gå til innhold

Hva slags stil liker du ikke å se?


Anbefalte innlegg

jeg synes alle bukser med "high waist" eller hva det nå heter er stygt. Har ikke sett en eneste dame med slik bukse som det er fint på og jeg gleder meg til det forferdelig plagget er borte igjen

 

Hørt mange si det.. men personlig syns jeg at det er noe av det beste som har skjedd innenfor damemote når det gjelder jeans. Mye heller det enn den gamle stygge stilen der alle viste stringen sin og de måtte være så lav i livet som mulig. Noe som førte til at selv de tynne jentene så ut som de hadde flesk hengende på sidene.. Og de mer fyldige, så ut som flesket kom til å falle ned på lårene.

 

Haha, tååpelig eksempen kanskje. :D Men jeg syns ihvertfall det er meget fint med high waist på jenter. Fremhever damefiguren meget fint.

 

Hvis det er en stil jeg syns er harry, er folk som går med dressbukser, blezer, finskjorter til ALLE anledninger. Skole, kafé, fest.. Imo så er meningen med finplagg at det skal være en smule spesielt. Kan kan kle seg fint i hverdagen uten å pynte på seg bestklær.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det kan man jo si om alle klær.

 

"Det er stygt med kjempetrang jeans på gutter."

"Det er nå bedre enn sæggebukse-moten fra 90-tallet."

 

All mote er sånn, man gjør noe ekstremt, så gjør man det motsatte etterpå. Først er noe kjempekult, så er det kjempeteit.

 

Det finnes mange eksempler på fine jeans til damer som verken viser g-strengen eller ser ut som mammabukse. Personlig har jeg ingenting til overs for verken for høyt eller for lavt liv.

Lenke til kommentar

Men så er det jo det med å ta ting veldig, veldig, veldig bokstavelig.

 

Selvfølgelig er det slik. Mitt poeng var å vise et poeng, at jeg syns det er fint :)

Jeg liker bedre den klassiske stilen fremfor den løse. Slik har det alltid vært for min del.

Bare så det er sagt, så har jeg forøvrig heller ikke kommentert den vanlige type jeans som du nevner nå.

 

Smak og behag, tydeligvis. Men for min del syns jeg at det er fint på mangen, ikke alle men mangen. Spesielt den mørke typen med synlige farger i sømmene kombinert med noe fint antrekk på overkroppen.

 

Om det ser ut som en "mamma/grannybukse" må man ikke bry seg. Vet ikke hvor trange bukser granniene brukte før da, riktignok.. For min del så ser jeg aldri gamle mammaer gå med slke trange high waists, men likevel - det blir til hva man gjør det til. Folk/unge kommer på jobben og får anbefals en lett, khaki/beige chinos så får jeg høre "ÆSJ, det ser jo skikkelig bestefar ut.. " Mens de eldre som kommer og skal ha klær, nekter å ta på seg slikt for å ikke se så gammel ut. Ironisk, er det ikke?

 

Hindrer ikke meg i å gå med de.

Endret av baBuShKa
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Tror ikke jeg hadde kommet meg gjennom sommeren uten shorts... Har sikkert hatt på meg badeshorts 80 % av tiden den siste måneden. Jeg går ned på brygga 2-3 ganger om dagen og bader både hjemme og på hytta, så da blir det for mye stress å skifte hele tiden :p

Lenke til kommentar

Dårlig valg av plagg å boikotte da, gjør du det i varmere strøk også? Kunne aldri klart meg uten :p

 

Det har du nok helt rett i, men ja, det gjør jeg. Var i Thailand en måned og tok aldri på meg shorts, bortsett fra når vi skulle på stranda. Shorts passer bare overhodet ikke den øvrige stilen min.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...