Gå til innhold

Hva slags stil liker du ikke å se?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Den dagen noen klarer å bevise at det er en klar statistisk sammenheng mellom det å bruke rosa skjorte og å kjøre i feil fil skal jeg slutte. Enn så lenge rocker jeg lett rosa :)

Np. Facebooks nye spørsmålsak vet du. Kommer til å bli type 80% som svarer at det er homo, mens 20% svarer "roy åge johnsen er konge da <3". Kanskje noen her gidder å legge ut spørsmålet, jeg boikotter hele saken.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Rosa blir litt for feminint for min egen del, og etter mening ser det ikke spesielt bra ut på de fleste gutter og heller ikke på jenter i grunn, hehe. Uten at jeg noen gang reagerer på en negativ måte mot folk som bruker rosa klær. Skal man likevel bruke en litt mer "feminin" farge så er mørk lilla en fantastisk farge som ser bra ut på begge kjønn.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Har sett flere med den skjorten der, og den blir faktisk bare verre og verre å se på..jeg tror faktisk jeg kommer til å kaste opp neste gang..

Seriøst, er det en masseprodusert skjorte? Ugh, jeg trodde virkelig ikke det var mulig å kjøpe en så stygg skjorte hvis man ikke benyttet seg av MTM-tjenester eller skreddere...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...