Gå til innhold

En god pizzabunn?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så en stilig en på TV igår.

 

Der la han 1 kg mel (0,8 hvete og 0,2 semule (tror jeg)) rett på benken, og så lagde han et krater i midten av melet, som han tok 5-5,5 dl vann i. Deretter tok han i litt olje og salt og en pakke tørrgjær. Så rørte han i litt og litt av melet fra innsiden av krateret med en gaffel. Når deigen ble for tjukk for gaffelen brukte han henda. Ganske stilig i grunn. Håper jeg har huska alt. :p

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...