Gå til innhold

LOST 3x20 - "The Man Behind The Curtain" (USA)


Hvilket terningkast fortjener episoden "The Man Behind The Curtain"?  

138 stemmer

  1. 1. Hvilket terningkast fortjener episoden "The Man Behind The Curtain"?

    • [img]http://www.aaa-clipart.com/data/icons/dice/dice6.gif[/img]
      53
    • [img]http://www.aaa-clipart.com/data/icons/dice/dice1.gif[/img]
      52
    • [img]http://www.aaa-clipart.com/data/icons/dice/dice4.gif[/img]
      18
    • [img]http://www.aaa-clipart.com/data/icons/dice/dice3.gif[/img]
      9
    • [img]http://www.aaa-clipart.com/data/icons/dice/dice2.gif[/img]
      2
    • [img]http://www.aaa-clipart.com/data/icons/dice/dice5.gif[/img]
      4


Anbefalte innlegg

For å være ærlig, jeg aner ikke hva jeg syns om denne episoden. En del av meg føler det var en av de beste og en klar terningkast 6, mens på den annen side så hatet jeg denne episoden og vil egentlig bare gi den strykkarakter.

 

Måten de knyttet faren til Ben, bilen og de greiene der opp mot det som skjedde i en tidligere episode hvor Hurley fant bilen, var veldig bra.

Så var det scenen hos Jacob da, hva i all verden var det for noe? Jeg er en av de som gjennom hele seriens løp har støttet opp om og vært positiv til de overnaturlige tingene som skjer på øya, med tanke på flygende røykskyer som dreper folk o.l. Men dette med en usynlig mann og gud vet hva det var for noe, følte jeg nesten ble litt vel i overkant, selv for meg.

Men vi får se, kanskje er det bedre enn jeg føler det er akkurat nå.

 

Og så var det Locke da. Jeg sier det først som sist, ingen Lost uten Locke. Lar de Locke dø på denne måten, så ødelegger de alt, føler jeg. Selv om det fortsatt er igjen flere gode og interessante karakterer blant de overlevende fra flight 815, så er de mer eller mindre en gjeng med kranglefanter og sjalu intrigemakere alle sammen. Med det mener jeg at det som skjer hos dem stort sett handler om å bli reddet, om å passe på babyen til Claire, at Sun er gravid, at Kate er forelska i Jack, at Jack er på knærne etter Juliet, at Sawyer vil ha Kate og at Hurley ikke skjønner duden av hva som foregår.

Unntaket i denne gjengen er vel Desmond, som har en veldig spennende karakter, men som trenger mer screentime.

 

Mens Locke, han er den ene som alltid har vært der og gjort Lost til den serien den er. Det tror jeg svært få er uenige i. Selv i de få episodene nå for noen uker tilbake hvor han ikke var å se, så følte jeg at noe manglet.

Så spør du meg så syns jeg det er svært lite gunstig av forfatterne å drepe karakteren som bærer hele serien, nå like etter at de har annonsert at det skal komme 3 sesonger til.

Kanskje ville de overraske, noe de i aller høyeste grad klarte. For hvem så vel egentlig det der komme. Men selv om det i flere serier virker som det er litt stas å vise guts nok til å ta livet av de kuleste personene (se 24 for eksempel) så vil jeg likevel påstå at forfatterne har gjort en stor feil her.

 

HVIS han i det hele tatt er død da. Det vet vi jo heller ikke sikkert enda, heldigvis. Det er fortsatt håp, virkelig. Jeg kommer til å krysse fingrene i syv dager til ende.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ingen Lost uten Locke nei. Helt enig. Men Locke dør ikke. Det tviler jeg sterkt på. Han tåler en kule i mageregionen, og kommer sikkert raskt til hektene igjen. Eller blir han reddet av Jakob?

Jeg tror alt dette "overnaturlige" ikke er så overnaturlig, men et psykisk spill. Husk at vi har med en gjeng innfødte å gjøre her, som har vært adskilt fra verden siden midten av 1800-tallet, men med tilgang på Dharmas teknologi som tydeligvis ligger noen år foran vår.

Lenke til kommentar

for meg var dette en av de dårligste så langt, terningkast 2. Vi skulle jo få vite masse denne gang, men alt det dharma greiene hadde vi jo allerede resonnert oss frem til, utenom at ben og "the hostiles" tok livet av de.

 

At Richard ikke ser ett sekund eldre ut ,er bare latterlig, og hele seansen i hytta...bleh!

 

Locke dør sikkert ikke.

Lenke til kommentar

Jeg kom til å tenke på at vi bare har sett at the others drepte folka som var i landsbyen, hva da med folka som var i f.eks The Swan?

 

Vi vet Kelvin var der da Des kom, og vi vet han hadde en partner som het Radzinsky. Vi vet ikke når disse kom, men Kelvin kom mellom 1991 og 2001 en gang. Vi har nå sett at folka som kom til øya via Dharma ankom landsbyen, og at det var ganske åpenhet omkring det som foregikk der (uten at vi har fått vite alt ennå). Hvorfor da lage Blast door map? Hvis de kom til landsbyen med ubåten måtte de sikkert ha blitt kjørt til hatchen eller noe, det så da ut til at de hadde en velfungerende infrastruktur på øya. Og hva med karantenen og giftdrakta Kelvin gikk med?

 

Ifølge Lostpedia er det mulig Kelvin (og radzinsky) kom til øya etter at Dharma ble utslettet, uten å selv vite om dette. Synes dette er den mest logiske forklaringen på hvorfor de ikke visste om landsbyen eller de andre stasjonene. Jeg kan ihvertfall ikke skjønne at Kelvin og Tadzinsky var fullverdige Dharma, for da ville de jo visst mer om øya.

 

The others ville sikkert gjøre en skikkelig jobb da de først var i gang, og ville være ivrige etter å ta folkene som var stasjonert ute også. Kampen mot the others forklarer det store arsenalet i Swan-stasjonen. Gassen som drepte Dharma-folka kan jo ha ført til at karantene-merket ble satt på luka, men hvordan skjedde det, og hvem bestemte/ fortalte om den drepende gassen?

 

Nå har jeg blitt helt tullerusk i hodet av å tenke på det her, så nå må jeg slutte. Har noen en idé, så fritt fram.

Lenke til kommentar
Er det sikkert at han skal ut av serien?

8589505[/snapback]

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Han er ihvertfall med på rollelisten i de to kommende episodene, så vi får håpe han er med oss videre.

 

Andre spennende mennesker som også er med oss er Sarah, Rose & Bernard og Penny.

Endret av CAT0
Lenke til kommentar
Lost begynner å bli veldig unaturlig : /

Lost har da vært "unaturlig" siden starten da piloten ble dratt ut av vinduet på flyvraket. Hvorfor ser du på enda om du ikke helt liker det? Fatter ikke hvorfor mange går rundt og venter på en "logisk" forklaring når de ser alt det rare som skjer.

Endret av WarpX
Lenke til kommentar
Synes det er litt drøyt med usynlige mennesker på øya. Får håpe det er en "naturlig" forklaring.

8582118[/snapback]

For hvisking i skauen og en svart røyk som dreper folk er ikke drøyt.

EDIT: skriveleif.

8585260[/snapback]

Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare dette, men jeg liker rett og slett ikke at de skal dra inn usynlige mennesker. En usynlig Jacob synes jeg er mye mer usannsynlig og feil i forhold til serien enn det f.eks røyken er.

Lenke til kommentar

Han var ikke usynlig for Ben, og Locke så han jo og tilslutt. Gleder meg til å får høre forklaringen på hvem Jacob er, naturlig eller ikke. Ser ikke helt hva som er feil og usannsynlig med dette iforhold til resten av Lost. En tropisk øy som ikke kan sees på rader, med isbjørner, en svart røyksky, folk ser jevnlig døde mennesker i livet o.s.v.

Endret av Ant1
Lenke til kommentar

Begynner å bli skikkelig lei av folk som hele tiden klager på at Lost er så unaturlig og at det er ingenting som skjer på øya. Alt står stille liksom.

Det er jo bare tull, i det siste har det jo skjedd utrolig mye, vi har fått mange svar, men også mange spørsmål. Det var det som gjorde Lost så utrolig bra og populært i begynnelsen. Så jeg skjønner ikke hvorfor alle klager over at det ikke skjer noe. :nei:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...