Gå til innhold

14,1" studentpc - billigst mulig


Anbefalte innlegg

Leter etter en billig men likevel bra 14,1" laptop. Har ingen øvre grense på budsjett, og ser derfor etter "mest mulig for pengene". Vil helst ha presset prisen så lavt som mulig. Skal ikke bruke pcen til spill og sånn men nettsurfing og studier. Kriteriene mine er at det MÅ være 14,1" skjerm og pcen bør være minst mulig i størrelse. skal ta den med litt her og der. Batterikapasitet er et pluss men ikke nødvendig.

 

Håper noen av dere er mer oppdatert enn meg på laptopfronten og kan hjelpe meg.

 

 

- Martin

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Fujitsu Siemens Lifebook S7110. Topp kvalitet og bare 1,8 kg, altså lettere enn mange 12"-ere. Ikke den billigste, men regner med du vil sette pris på lav vekt og god byggekvalitet?

8561748[/snapback]

 

 

?? Hvorfor betale såå mye mer enn nødvendig? :)

Surfing og skolearbeid? Da får man meget bra pc til en lavere sum enn 7110? :)

12k for en pc for sufring og litt skolearbeid? avhenger jo selvsagt av hva slags skolearbeid. Men syntes det var skikkelig overkill til den bruken. Men selvsagt hvis det ikke står på penger og vil ha best mulig så...

Men ihvertfall så er min mening at den var overkill.. :)

 

Synes de 2 forslagene er langt fra å være 'mest for pengene'.

 

Mvh

Endret av krbalto
Lenke til kommentar

Det med ingen øvre budsjettgrense,men billigst mulig gjør det litt vanskelig å gi et konkret svar. Hvis du vil bruke lite penger, mener jeg FSmaskina Lunim lenker til gir ei god surfe- og jobbemaskin for pengene. Hvis du har mye penger ville jeg ikke nølt med å kjøpe en Lenovo T60, virkelig knallmaskin.

Lenke til kommentar

hva med hp dv23xx til trådstarter. Vurderer denne selv. Virker billig, stilig design og bra funksjonalitet, men kanskje noe svak ytelse

 

ellers ville jeg kjøpt denne. 14'' versjonen av T60, liten og sexy, men kanskje ikke beste spillytelsen, samt dyr i forhold til pcer som HP ol.

Endret av Darx
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...