Gå til innhold

TES: OOO - hvor kan jeg laste ned?


Anbefalte innlegg

Hei! :) Jeg har nettopp installert Oblivion igjen, og jeg lurer på hvor jeg kan laste ned Oscuro's Oblivion Overhaul v1.3. Den er på 413mb og det hadde vært fantastisk hvis dere vet om noen sider som ikke begrenser nedlastinghastigheten min til ca. 60kb/s -_-

 

Takker så mye for alle svar:)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ok, tenkte på den pakken med textures overhaul-greiene jeg vettu! ;) Hva het den igjen? Og hva er nyeste versjon? Har nesten litt lyst til å gjøre om den pakken egentlig jeg. Fordi selv om teksturene er bra og alt, så er det lissom litt flatt på en måte. Altså, han som lager teksturene i den pakken tar på en måte bare bilder som er sykt store og legger dem til som textures. Derfor blir lissom resultat litt flatt på en måte og passer ikke alltid sammen med 3d-modellen. Akkurat DET har jeg kunnet tenkt meg å redigere.

Lenke til kommentar

Nei, OOO 1.32 endrer ikke på noe i SI. Dersom SI bruker noen level-lister som brukes i vanlig Oblivion, blir disse selvfølgelig påvirket. Men en total overhaling av SI kommer først til en senere versjon av OOO. Foreløpig har ikke Sotobrastos (Oscuro) engang kjøpt noen av modifikasjonene eller SI.

Endret av MiSP
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...