Gå til innhold

For oss som er litt lei A4 spill


Anbefalte innlegg

Jeg har dessverre nådd det punktet hvor omtrent alt av spill, kjeder meg. Har du spilt lenge nok, blir det kanskje sånn for de fleste, hva vet jeg.

 

Men derfor er jeg ute etter tips til spill som er annerledes. Spesielt spill som kanskje har en særskilt dialog, historie, generelt annerledes enn alt annet, eller inneholder en del hjernetrim, etc.

 

Alt av tips, uansett spill, mottas med glede.

 

Navn:

Om spillet:

Bilde:

Endret av Arsenal_RULES
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har ennå ikke støtet på det punktet og jeg har vært her siden NES dagene (dog vel og merke meget ung da jeg er født i 84 :p).

 

Men om du er lei av de tradisjonsrike spillene kan jeg anbefale deg å ta en titt på det utradisjonelle. Her kan jeg nevne Master of Defence, Aramdillorun og Mount&Blade. Dette er 3 spill langt fra det tradisjonsrike. De 2 første gir mer hjernetrim og det siste mer action. Serier som "5 days a stranger" og "7 days a skeptic" skulle og være noe med litt hjernetrim, action og humor.

Endret av Bear^
Lenke til kommentar

Navn: Toribash

 

Om spillet: Toribash er et tur-basert slossespill som bygger på fysikksimulering. Å utføre bevegelser i spillet gjøres ved å stramme, fryse eller slappe av i de forskjellige musklene til figuren sin (dette skjer i leddene for å være helt presis). Dersom det utøves for stor kraft kan leddene ryke og figuren vil rives i biter.

 

Bilder:

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

screenshot7.jpg

screenshot2.jpg

screenshot1.jpg

 

Videoer:

*

*

Lenke til kommentar

Ballance

går ut på å trille ballen gjennom mange baner, og komme til mål ganske enkelt og grett forklart. veldig stilig når du får stor fart osv.

spelet er ganske lite (tar 138mb) men kan ta lang tid å fullføre siden banene er lange og nokon veldig utfordrene, verte å prøve :thumbup:

 

20051112232731892.jpg

Lenke til kommentar

Er du ute etter spill med bra historie vil anbefale Metal Gear Solid serien til PS2, bedre historier på spill skal du lete lenge etter. Synes nå jeg ;)

Final fantasy spillene har også en bra historie da.

 

Kanskje ikke så mye hjernetrim på di spillene men di er iallefall supre :)

Sorry for og ikke legge til noen bilder.....

Endret av RaZeR91
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...