Gå til innhold

[løst]Er dette god kompiss?


Anbefalte innlegg

Hei! Har i lengre tid godt å irritert meg over en kis på skolen som er min kompiss. Han heter Are. Her kommer grunner til at jeg er irritert på ham: Han sier at jeg hører på "loosernobbs fittemusikk" til hele skolen. Når jeg gir ham klar beskjed om at dette ikke vil bli tolerert sier han "Jamen, du har jo fittemusikk. Du bør høre mer på 50 cent" osv. For det andre spør han meg om jeg vil være med ham. Jeg sier ja og stikker innom og jeg skal instalere noe tsjit på pcen hans. Han vil ha alle chatteprogrammene jeg vet om og klarer ikke å laste dem ned selv. Jeg må da gjøre det. Når jeg er ferdig spør jeg om hva vi nå skal gjøre og da sier han "Stikk hjem du. Nå skal jeg være med noen kompiser" Hvorfor ba han meg om å komme da? For det tredje står han aldri for hvad han sier. Han sier at han heier på Manchester United når han er med Olav, men han heier på Liverpool når han er med meg. For det fjerde er vi kompiser i det ene øyeblikket. Da kommer han bort og slenger replikker som "Hallaoen, dude! Koooooooompis" mens han i det neste sier "Din jævla horekuk" til meg! Nå har han kommet bort her i dag og han sa til emgeg at jeg måtte laste ned It's raining man halleluja til pinnen hans, når jeg har lastet den ned og gitt den til ham sier han følgende gullkorn "Nå må jeg stikke å være med bedre kompisser azz" og så går ham. Er dette en tjommi å samle på? Hilsen saluttknall :grumpy: hvor er grumpysmilien blitt av?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvordan musikk hører du på da?

 

Må se om du har musikksmak iforhold til han som hører på 50cent :sick:

 

Uanset, for en drittkompis. Bare ignorer han.

 

Er ikke noe vits å være frekk tilbake det kommer uanset noe værre slengt opp i trynet ditt tilbake, som sagt /ignore han helt.

Endret av DNA
Lenke til kommentar
Men han var jo slik en god kompiss i de gode gamle dager. :( Så jeg føler jeg ikke bare kan dumpe han heller. Btw, hører mye på the Beatles, the Doors, Pink floyd, Manfred mann, The Shaddows osv.

8507450[/snapback]

 

 

såklart kan du dumpe den hvis ikke lar du deg bli hæsja med og det er teit!

Lenke til kommentar
Fordi det føles feil og dumpe ham og det føles feil og beholde ham.

8507474[/snapback]

Er jo ikke noe vits å være "vennen" hans hvis du bare er en erstatter for de andre venne hans og du blir bare brukt fordi du er god med pc.

 

Er vel ikke noen andre venner du heller kunne hengt mer med?

 

Dropp han fyren . . .

Lenke til kommentar

Hvis han spør deg om hjelp kan du bare si at du er opptatt med noe, og etterhvert glemmer du han...og du kan jo kalle han noob etc siden han ikke klarer å gjøre det greiene selv. Du lar jo deg hæsje med også da, så det er ikke bare hans feil, på en måte. Du må være bestemt. No offence, men du virker som et mobbeoffer, med bra musikksmak!

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...