Gå til innhold

Hvilken 37'' til maks 12000?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei, hva er de resterende 20 prosentene av tv-bruken din. Kanskje du heller burde tenke på plasma. Du får jo kjempegode 37" plasmatv'er for under 12000,- Du burde kikke på Panasonic PV70. Det er en kjempetv.

 

Hvis du er rask å melde deg på kan du bli med på Powerbuy på avforum.no, da får du 42" PV70 for 11500,-

 

Heller plasma til tv og film

Lenke til kommentar

Tusen takk for tipsene så langt!

 

Jeg er så usikker på det med plasma, siden jeg aldri har sett en plasmaskjerm i real life. Jeg har sett mange gode LCD-skjermer rundt om kring, i tillegg til at jeg har hørt at plasma bare har halve levetida!?

 

Er en plasmaskjerm så smal og lett at den kan henges på veggen? Vi har en relativt liten stue, så noe av hensikten med flat TV er at vi skal slippe TV-bord og få frigjort litt plass...

Lenke til kommentar

Ta en tur i butikken, de fleste regner jeg med har fått opp PV70/PX70 så du kan sammenlikne. Den 37"'eren har ingen tykk ramme og siden høyttaleren sitter under så virker den ikke så stor.

 

Hvis du får se mørke bilder på tv'ene vil du bli overrasket over hvor godt sortnivå den har og du vil se at lcd'ene er grå der det skulle vært sort.

Lenke til kommentar

LCD er tingen å velge hvis du bla. skal kople til PC eller konsoller til TVn. Plasma har bedre sortnivå uten tvil, men LCD med nyeste teknologi ligger ikke langt bak.

Tidligere var plasma befengt med problemer med innbrenning, men jeg antar at dette kanskje har rettet på seg nå.

LCD har lengre levetid ja.

Lenke til kommentar
Levetiden er dobbelt så lang som på konventionelle skjermer – 25.000 til 30.000 timer, men mindre end det halve av LCD skjermer. Dette er en ulempe med tanke på den store investering.

Dette er snakk om panelene... hvor stor er sjansen for at komponentene i en tv holder i 15 år? En plasma holder med normal tv-titting i ca. 15 år-20 år, mens lcd ligger vel litt over 30 år.

 

Det hjelper lite hvis komponentene svikter etter 12...

Lenke til kommentar

Alt lages jo med mye dårligere kvalitet i dag... Jeg har erfaring med mange bilderørs TV-er som har holdt langt over 10 år, så hvis man ikke kan forvente at dagens TV'er holder i minimum 10 år må man nesten starte et opprør mot produsentene...

 

Nå burde man starte opprør mot produsenter av de fleste produkter. I farten kommer jeg ikke på en eneste ting som lages minst like robust i dag som for bare 20 år siden!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...