Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Tråden om operasjon av trang forhud


Gjest Gjest :)

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Er ikke nødvendigvis så lenge til, men det begynner virkelig å tære på selvtilliten nå etter all ventingen, og i tillegg så har vi russerevy 13 og 14 april som jeg gjerne skulle ha vært med på.. og DET går ikke om jeg har operasjon den 13!

 

Anonymous poster hash: a41e1...52b

 

Skjønner at det kan tære på selvtilliten! Det har det gjort med meg og før jeg fortalte noen venner om dette så var jeg ganske langt nede. Men se positivt på det!

Lenke til kommentar

 

Er ikke nødvendigvis så lenge til, men det begynner virkelig å tære på selvtilliten nå etter all ventingen, og i tillegg så har vi russerevy 13 og 14 april som jeg gjerne skulle ha vært med på.. og DET går ikke om jeg har operasjon den 13!

Anonymous poster hash: a41e1...52b

 

 

Hei

Det går nok veldig bra, jeg var på skolen dagen etter og hadde prosjekt fremføring dagen etter opperasjonen.

Men kan være litt vanskelig og gå, og bruk joggebukse!

Endret av TiNuSsS
Lenke til kommentar

 

 

Hvor lang tid etter operasjonen kunne dere nappe løken, uten at det gjorde vondt?

 

er det vanlig at penis skifter farge fra blå til rød mens den leges?

 

Anonymous poster hash: dd0b3...90b

 

 

Tok ca 14 dager før det gikk greit.

Er 48 dager siden operasjonen min nå. Begynner å bli skikkelig bra nå.

 

Angående fargen, så rød, hm. Min ble ihvertfall blå, gul etter det og vanlig farge igjen.

 

Anonymous poster hash: 0ffed...8e3

 

Hei.

Var hevelsen din noenlunde slik som min?

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1655189

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Sitter her etter omskjæring. Møtte på sykehuset klokken 8. Snakket med sykepleier, anestesi-lege og urolog-lege. Det her var jo i UK, så litt ting jeg aldri hadde hørt om, men de var veldig hyggelige. Etter å ha fyllt ut skjema så tok jeg på meg slippers og "dressing gown". Satt meg i en seng og ble tatt med til rommet der jeg fikk full narkose. Det neste jeg husker er at jeg våker opp, 3 timer senere tror jeg eller noe. Var svimmel og litt forfjamsa, men det gikk greit.

Etter det fikk jeg vann og mat. Drakk vel nesten 3 liter med vann, ble litt dårlig, men det gav meg noe så jeg ble bedre igjen. Etter det gikk jeg på do også skulle jeg ta på meg klærne og fikk for første gang se hele penis hodet mitt. Var veldig merkelig og spesielt. Har tatt noe smertestillende, men i skrivende stund har jeg ikke noe smerter i det hele tatt. Og tror heller ikke det kommer! 

 

Om du skal gjennom noe lignede er det ingenting å bekymre seg for :) Lykke til med alle dere som kanskje leser eller sliter med samme problemet, jeg anbefaler dere å ta kontakt med lege (Skulle bare gjort det litt tidligere selv!) :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hei, det har nå gått ca. 10 dager siden operasjonen. Det som har skjedd er at stingene på undersiden av penisen/ frenulum har revnet opp. Hva gjør jeg? Skal prøve å ringe lege, men tror dere jeg må sy dem på nytt?

 

Edit* ringte lege og skal sjekke et i morgen

Endret av Buster3
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-292501

Jeg tok en slik operasjon i august, jeg syns dem gjorde en dårlig jobb. Når jeg skal tisse så er det ikke alltid stråla går rett fram men går til alle andre retninger...

Lenke til kommentar

Jeg tok en slik operasjon i august, jeg syns dem gjorde en dårlig jobb. Når jeg skal tisse så er det ikke alltid stråla går rett fram men går til alle andre retninger...

 

Høres mer ut som et problem inni penisen enn utsiden av penisen, så ville kanskje hørt med fastlegen. 

 

 

4 måneder siden min operasjon nå. Helt kingkong, sex både med og uten kondom. Slipper kukost og alt styret. Livet er blitt litt enklere og bedre.

 

Angående sting som revner opp på 10ende dagen, så burde det ikke være noe problem. Mine sting begynte å ryke litt tidligere enn det, uten at det ble noen problemer. Men godt å være på den sikre siden og kontakte sykehuset.

 

Anonymous poster hash: 0ffed...8e3

Lenke til kommentar

Hadde operasjon idag og har vært hjemme et par timer nå. Var på do istad og så at det blødde ganske masse fra undersiden rett bak penishodet. Burde jeg ta kontakt med sykehuset igjen? De sa det kunne blø litt, men det tok liksom aldri slutt!

Lenke til kommentar

Fikk endelig ut fingeren, og har nå gjennomført operasjon. Var hos fastlegen min i fjor vår og fortalte om det, fikk henvisning til sykehuset, som satt meg i kø. I høst en gang fikk jeg ny henvisning til privatpraktiserende urolog da det hadde gått såpass lang tid. 

Var innom han for noen uker siden og han sjekket ut utstyret, og konstaterte at operasjon måtte til. Såvidt jeg forstod han der og da skulle de "snitte og sy igjen" så det ville være mulig å få forhud bak penishode. Hadde operasjon i dag med operasjonslegen, som derimot fortalte at det ville være nødvendig med delvis omskjæring.

 

Vet ikke om det var jeg som misforstod første gang eller at operasjonslegen gjorde en annen vurdering, men ble ihvertfall delvis omskjæring. For min del var det likeså greit å få den beskjeden der og da, så jeg ikke hadde trengt å tenke på frem mot operasjonen.

 

Ellers er det nå to timer siden jeg dro fra legekontoret. Selve operasjonen var ikke ille, det stakk litt på første bedøvelsesnålen, og den andre merket jeg også godt, mens den tredje kjente jeg ikke i det hele tatt. Kjente at de jobbet der nede, men holdt øynene godt lukket og våknet opp til bandasjert junior.

Hittil har jeg ikke hatt noen store smerter. Litt kløe, og merker at jeg går litt rart bare fordi jeg er redd for å skade noe, men veldig overlevbart. Knasket noen Paracet og Ibux en time før operasjon, og har hittil ikke hatt behov for de sterke smertestillende (Paralgin Forte) legen ga resept på. 

 

Godt å få det gjennomført!



Anonymous poster hash: c1176...bf6
Lenke til kommentar

Min operasjon gikk ut på at de fjernet noen cm av tuppen(det som var betent), også dro de det som var igjen av forhud bak penishodet og sydde den fast der. Det jeg lurer på er, jeg er snart tom for sterile kompressorer til å legge rundt, men jeg har en xylocain salve liggende. Går det fint å bruke denne direkte på penishodet når jeg er tom for "beskyttelse"? Ser for meg at det er svært ubehagelig å gå med penishodet skrapende oppimot bokseren uten noen form for medisin/bedøvende middel.



Anonymous poster hash: a41e1...52b
Lenke til kommentar

Anonymous poster hash: c1176...bf6

Vel, nå er det litt over en uke siden operasjon. Har generelt vært lite plaget med smerter osv, hovenhet ga seg fort og har klart meg fint. Litt følsomt, men fungerer.

 

Fikk som sagt bare delvis omskjæring, så har fortsatt forhud igjen. Litt uvant fortsatt, har en liten "klump" med oppsamlet hud under penishode der det er sydd litt, men venner meg vel til "utsikten" snart. Ellers har et av stingene gått ut og et par har røket, men uten store smerter. Noen ganger blir det litt ømt og ubehag i kort tid når ting havner i litt rar vinkel, men ikke ille. Både dongeribukse og dressbukse har jeg brukt siden, har fungert fjell det.

 

Har imidlertid avventet med jogging, men satser på en tur på lørdag, da passer det både i kalender og junior har fått god tid til å venne seg til sitt nye "liv".

 

Anonymous poster hash: c1176...bf6

Lenke til kommentar

hei.

 

jeg har litt tykk hud på penishodet og kanskje litt stram streng, må dette opereres??

 

noen har sagt no om steroidekrem men legen min aner ikke hva det har med sammenhengen å gjøre så får ingen hjelp derfra..

 

altså jo tykkere strikk jo hardere er det å stramme den, så må jeg kanskje bruke steroid krem for å få tynnre hud på penishodet??



Anonymous poster hash: dce1d...298
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...