Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Trenger mere enn 4 porter i router


Anbefalte innlegg

Hei

 

Har en trådløs router fra linksys med 4 porter. Ettersom huset har flere pc-er samt ip-telefoni, så har jeg for få porter til kablet nettverk. Det er kun en bærbar som er på det trådløse, og jeg ønsker å holde det slik. Kablet er mye mere stabilt.

 

Spørsmålet blir da om det finnes en god router med både trådløst og 8 porter for kablet nettverk. Ønsker i utgangspunketet ikke en ekstra boks, da det allerede er en haug bokser på kontoret mitt: Modem, router, ip-telefoniboks, isdn, analogadapter....

Endret av brg
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Beste løsningen er nok en slik svitsj + en nettverkskabel. Bare "plug and play". Det eom er kjekt med en svitsj til er at du ikke trenger å trekke alle kabler til et sted. Du kan da sette svitsjen ute av syne bak en annen pc osv...

8446407[/snapback]

 

Problemer at den trenger strøm, og jeg har allerede 11 kontaker fordelt på 3 feller tilnyttet kontorpulten.

 

Sammens med nettverkskabler o.l blir det er veritabelt rot. Er rett og slett nervøs for overbelastning av vegg kontaken. Spesielt nå når jeg får ny pc med 600w strømforskyning.

Endret av brg
Lenke til kommentar

Har selv 3x6 forgrenere på et utak. Det fungerer kjempebra sålenge en kobler til komponenter som ikke trekker mye strøm. Mobilladere, routere, og andre duppedingser trekker veldig lite strøm, men hvis en begynner å koble til ovner, kraftige lamper osv. Så kan det fort begynne å bli brannfarlig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...