Gå til innhold

Hvor mye koster Billappen?


StIFfmasT

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Når jeg tok min for 2 år siden så betalte jeg nærmere 30k for min. Det var inkludert ett stryk i teori og en i oppkjøring. Dette er noe du mer eller mindre kan regne med nå om dagen. Det blir bare verre og verre.

 

Så regner du 30.000 så er du nok innafor. Ville neppe regna med at du kommer noe under 20.000 i hvertfall, med tanke på at du ikke engang har begynt ennå. Da skal du i så fall være svært heldig.

Lenke til kommentar

jeg tok lappen nå for en måned siden, og brukte 15k inc alt sammen, teoribok, som jeg ikke åpna, teoriprøven alt annet shit til jeg hadde lappen i hånda :)

 

kjørte forøvrig på kjøreskolen Lærern, www.larern.no og om du bor i nærheten vil jeg anbefale disse, utrolig hyggelige og flinke folk.

Endret av Sink
Lenke til kommentar

med alle dei pålagte kjøretimane er du fort over 15 000. i tillegg kjem trafikalt grunnkurs, eventuelt teorikurs, riskokerkurs, baneleige til galttkjøring, teoriprøve, førerprøve (og eventuelt leige av bil til førerprøve) og utskriving av førerkort.

 

det er ikkje uvanleg med timar utenom det som er obligatorisk. 20 000 totalt er et absolutt minimum. viss du kjører lite med foreldre e.l blir det for betydelig dyrare. kjørelæreren sender deg ikkje til oppkjøring før han trur du er klar.

 

men 20 000, 30 000, det er for dei fleste ei eingangsinvestering og absolutt ikkje urimelig. lappen har du vanlegvis i over 50 år. bilen du kjøper til 400 000 som du har i 4 år for så å selge den for 200 000 er ei mykje dårlegare investering berre så det er sagt.

 

 

eg tok lappen for nøyaktig ett år sidan og kjørelæreren min innkasserte rundt 20 000, med teori, om eg ikkje huskar feil. og så det biltilsynet/vegvesenet skulle ha i tillegg.

 

 

edit: tyrkerleiuf

Endret av Semikolon
Lenke til kommentar
  • 3 år senere...

Jeg tok selv lappen igår. Jeg med den minste pakken 10T + alt det andre obligatoriske. (Ja, 10 timer trenger man så kjørelæreren får testet deg på diverse ting). Pakken kostet da 15450 også måtte jeg betale ekstra for glattkjøring og oppkjøring. Endte vel på rett over 19k. Dette er da minimum.

 

550,- pr time (45 mins)

 

- Jompio

Endret av Jompio
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...