Gå til innhold

Mobberne står sammen (Valla-saken)


Anbefalte innlegg

Iflg. Aftenposten var hele LO-ledelsen enige om at det var Yssen som måtte fjernes.

 

«Hele ledelsen i LO sto bak Gerd-Liv Valla og mente at Ingunn Yssen burde fjernes som leder av internasjonal avdeling i LO, ifølge sluttprosedyren fra Vallas og LOs advokat.»

 

Dette mener man altså skal 'frikjenne' Valla, ved å peke på at det var Yssen som var problemet hele veien.

 

Men Bleken gjør den tabben voldtektsmenn har sluttet å gjøre, han lyver om det åpenbare:

«Ifølge Blekens prosedyre skal LO så sent som i november i fjor ha «famlet i blinde» og ikke klart å forstå hva Yssens anklager mot Valla og LO gikk ut på.»

 

Voldtekstsmenn pleide å påstå at de aldri hadde sex med offeret, noe som ofte lar seg motbevise i retten. Utviklingen har derimot gått mot at de innrømmer sex, men hevder det var frivillig. Og det er mye vanskeligere å motbevise.

 

Så når Bleken hevder at de ikke skjønte hva anklagene gikk ut på, da er det lett å se at Bleken manipulerer sannheten. Toppledelsen i LO består ikke av imbesiler. Det Bleken burde gjøre var å innrømme konflikten, si at de skjønte hva Yssen mente, men at det var Yssen som var irrasjonell. Altså gjøre som voldtektsmannen, innrømme de faktiske forhold, at konflikten var kjent og klar, men så tvil om hvem som har skylden.

 

Forøvrig, tydeligvis uten å være klar over det selv, så fremstiller Bleken toppledelsen som mobbere. 'Hele LO-ledelsen var enig' hevder ham. Javel, det viser jo tydelig at Yssen sto alene, ingen talte hennes sak, og alle var mot henne. En typisk mobbe-situasjon der sjefen (Valla) har fått resten av gjengen på sin side mot offeret. Alle syntes at den som ble mobbet var en teiting og dumming som la opp til det selv.

 

Jeg skjønner godt at innspillet til Bleken ikke ble tatt med i granskingsrapporten.

 

Ref: http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article1744474.ece

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå som hekseprosessen mot Valla fikk det resultatet sykelønnstaperne ønsket, har andre fått lov til å stå frem med litt andre historier. Et par måneder for sent, dessverre.

 

Gerd Liv Valla har åpenbart rett i at hun bare har grunn til å angre på én ting i denne saken, og det er at hun sørget for at Yssen ble ansatt som leder for Internasjonal avdeling.

 

http://www.na24.no/politikk/article976495.ece

Lenke til kommentar
Iflg. Aftenposten var hele LO-ledelsen enige om at det var Yssen som måtte fjernes.

Det er ikke Aftenposten eller en journalist i Aftenposten som påstår det, men Vallas advokat. Det hadde vært merkelig om han hadde sagt noe annet.

8424323[/snapback]

Korrekt, svært upresis språkbruk fra min side.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...