Gå til innhold

- - - - - - -


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Politikk. Eller Mote.

 

Bah...

Jeg har aldri kjøpt et moteklesplagg og har aldri hatt en plakat på veggen.

 

Hvorfor kan vi ikke bare finne ut hvordan det mest nyttige og slitesterke klesplagget ser ut og bli ferdig med hele saken?

Hvis det blir gusjegrønt eller rosa; so be it.

 

Men svaret er også åpenbart..;

Da ville noen jenter tegne søte hjerter på klærne og få betegnelsen "søt", og noen gutter ville malt klærne svarte og blitt "tøff" -- så ville noen klippet vekk magepartiet og blitt "sexy"...

 

Og så ville faderullan være i gang igjen.

 

Dessuten så må jo noen millioner mennesker jobbe i en industri som tyner fattige mennesker for å produsere merkevarer raskest mulig -- eller ville det jo ikke finnes fattigdom eller noen som har det værre enn oss som vi kan se ned på og være glad for at vi ikke er på samme nivå som.

Bah.

 

[/utblåsning]

Lenke til kommentar

Politikk tenker jeg ville passet best (har rapportert). For det er ikke moten jeg sikter til her,men rett og slett hvordan det har blitt. Folk kan gå i akkurat hva de vil for min del. Bare de ikke rakker ned på andre fordi ikke alle er som dem.

Endret av KittyCat
Lenke til kommentar
Politikk tenker jeg ville passet best (har rapportert). For det er ikke moten jeg sikter til her,men rett og slett hvordan det har blitt. Folk kan gå i akkurat hva de vil for min del. Bare de ikke rakker ned på andre fordi ikke alle er som dem.

8398872[/snapback]

Som sagt, dette "ta en titt på samfunnet idag" er tull. Det er ikke mye verre, eller mye bedre enn det var før. Jada, samfunnet forfaller. Det er umoral og faenskap på alle bauger og kanter. Et cetera, et cetera.

 

Menneskeheten har ikke forfalt spesielt de siste 50-100 årene. Det er bare uttrykket for de kjipere sidene våre som har endret seg, i takt med globalisering og ny teknologi gjør det enda lettere å få oppmerksomhet.

Lenke til kommentar

Mulig det :) . Men miljøet her blir faktisk dårligere og dårligere. Kanskje dette bare har noe med alder å gjøre. Men noen ganger lurer jeg på om enkelte har hatt noen form for problemer hjemme. Slikt som lite oppmerksomhet.

Endret av KittyCat
Lenke til kommentar
For å være en i gjengen her skal du drikke deg drita hver helg og ha sex med tilfeldige. Skal sex misbrukes slik? Og vi må ikke glemme dyre merkeklær. Vet om flere som skifter minst fem ganger om dagen.

Her oppfører man seg slik hvis man vil bli utestengt ut av 'gjengen'. :huh:

 

Mobbing er også en del av hverdagen og strikken tøyes lenger og lenger. Det har gått så langt som til vold. Jeg prøver så godt jeg kan å ta vare på de jeg ser har det litt vanskelig og har tatt opp slike saker flere ganger. Men tydeligvis kan ingen gjøre noe med dette.

Bondevik prøvde, men har nok ikke akkurat oppnådd denne fullstendige nulltoleransen.

 

Hva kommer dette av? Svikter foreldrene?

Noen foreldre svikter nok. Den største årsaken til at unge detter ut av samfunnet er mangel på sikkelig sosialisering. Likevel, dette er bare et fåtall. Et fåtall som får råde og regjere med mindre andre stopper dem. Virker på meg som om det er svakhet eller latskap som styrer folk når de ikke gidder reagere når de ser noen opptre med feil holdning. De som ikke har fått inn hva som er rett og galt gjennom oppdragelsen må få det fortalt før eller siden.

Lenke til kommentar

Det er mange unger som ikke henger på karusselen. De bli kanskje ansett som upopulære. Så om man kan akspetere å være upopulær, så kan man ha venner med helt andre verdier enn slik det fremstilles i førsteposten.

 

Man trenger ikke være med i den kule gjengen og gjøre alt som de kule gjør for å ha det moro å bra.

Lenke til kommentar

KittyCat: Det er ikke noe værre nå en før. Det er ikke noe annerledes nå enn før.

 

Det som ER annerledes er at vi nå får mer info om dette. Media har mer fokus på dette. Vi har verktøy som mobilkamera for å dokumentere. Vi har internett som vi kommuniserer og legger ut stoff om. Det er mer forskning på dette idag siden man hører mer om det, som igjenn havner i media.

 

Men kan si det slik ... det var værre før.

 

Før så drakk vi hjembrent eller smuglersprit (solgte ikke øl der jeg kom fra). Utstrakt mobbing og hærverk, skjedde også mer skjult. Pulte rundt som kaniner. Vi hadde jo våre "jomfrufødsler" på mi tid.

 

Men altså ... det er en tid FØR og ETTER 20.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...