Gå til innhold

Wrestling, fake eller ekte?


Anbefalte innlegg

Hei

Vet ikke om dette er riktig sted å poste, men synes dere at wrestling ser ekte ut?

Det bringer meg inn på spørsmålet; er det ekte?

Så på wrestling idag, og synes at d ser fucka fake ut innimellom.... de er plutselig maktesløse og ikke istand til å gjøre noe, for i neste øyeblikk å løfte den andre over hodet!

Har så mange loka eksempler, men jeg vil høre deres mening, da flere rundt meg hevder at det er ekte

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
d jeg visste :p

blir så fucka oppgitt når folk tror det er ekte.......................

8323598[/snapback]

 

Trenger jo ikke å snakke om det da. Du kan sammenligne dem med et barn som tror på julenissen og gleder seg til hver jul...

 

Hvorfor ta fra dem gleden? En dag vil det kanskje gå opp for dem at det er skuespill og de kan se tilbake på hvor dum de var :p

Lenke til kommentar

Backyard-wrestling er vel igrunn akkuratt like mye ekte/fake som vanlig profesjonell wrestling er, bare i en litt mindre organisert/mer hjernedød form.

 

Om wrestling er "fake" eller "ekte" blir uansett en totalt meningsløs diskusjon. Joda, utfallet er bestemt på forhånd, kampene er også på lang vei planlagt, selv om mye også blir improvisert under kampen, og wrestlerne er verdensmestere i å få ting til å se mer smertefullt ut enn det virkelig er. Men, nå er vel nettopp dette hele greia med wrestling også, utøverne er halvt sportsmenn, halvt SKUESPILLERE! Og det er det vel heller ingen som nekter på? (isåfall er det kun en del av showet..)

 

Så, JA! Wrestling er ekte utifra de faktiske premissene som er lagt på forhånd: Være et spektakulært show med masse lekeslossing og en god dose halsbrekkende stunts.

Endret av andjoha
Lenke til kommentar

Wrestling er ikke mer enn ren og skjær underholdning. Hadde det vært "ekte" hadde de ikke fått lov til å slåss utenfor ringen, inne blant publikum, knuse bordet dommerne sitter ved osv.

 

Men det funker fordi det er god underholdning!

Endret av Tobinor
Lenke til kommentar

Wrestling er et show. Når det er sagt, så er det mer "ekte" en mange tror. Selv om utfallet av matchene er bestemt på forhånd så er resultatet av mye av det de utsetter kroppene sine for ekte. Wrestling er en meget fysisk form for underholdning. Det ligger mange års trening, erfaring og ikke minst talent bak en god wrestling match/wrestler.

Anbefaler folk som lurer på ting rundt wrestling til å se dokumentarene "Beyond the mat" og "Wrestling with shadows". Eller så kan man ta en titt på TNA wrestling på Eurosport lørdager fra klokka 2300. MTV sender også wrestling på søndager fra klokka 2300, Wrestling socity X.

Noen wrestling linker under.

 

http://www.wrestling.no/modules.php?op=mod...e=display&id=10

 

http://www.wwe.com/

 

http://www.tnawrestling.com/

Endret av orjanos3.16
Lenke til kommentar

Wrestling er fake så det synger, men det er en form for underholdning.

 

Derimot om du vil ha litt ordentlig "Wrestling-ish" ta en titt på Ultimate fight Club, gikk på eurosport før. Sånn forskjellige kampsporter mot hverandre.

 

Men uansett, jeg synes Wrestling er morsomt og fascinerende. Selv om det er fake så tåler gutta ganske mye juling.

Lenke til kommentar

Enig i den siste der tobinor.

I dag horte jeg en snakke om wrestling, aa han har peiling.

Han saa at det bare er forsten og slutten som er bestemt paa forhaand. Hva som skjer innimellom, er mest freestyle. Men De tar ogsaa aa snakker til hverandre hva de skal gjore, (de skru av mikrofonene dems)

 

 

Ultimate fight Club er jo gaat over til aa bli ganske kjedelig og en kampsport i seg selv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...